ttttt1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

Today : Sun, August 2, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  114108 تاریخ انتشار:  1399-09-17 - 07:00 تعداد بازدید:  222
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

پسماند اقلام بهداشتی مقابله با کرونا به سفره‌ انسانی بازمی‌گردد

اجتماعی


 مدیرکل مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط‌زیست بیان کرد که مصرف بی‌رویه اقلام بهداشتی برای مقابله با کرونا و نبود دفع صحیح این پسماندها، می‌تواند به سفره انسانی بازگردد و آسیب جدی به محیط‌زیست وارد کند.
ژیلا مهدی‌آقایی در گفت‌وگو با ایرنا درباره تأثیر شیوع کرونا بر محیط‌زیست اظهار کرد: شیوع این بیماری به‌رغم برخی آثار و نتایج مثبت همچون کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای، کربن و به‌تبع تأثیرات مثبت بر جانداران و محیط‌زیست، اما در درازمدت ادامه نخواهد داشت.
وی افزود: زیرا این تغییر و تحولات به‌دلیل طراحی و تدوین یک برنامه از پیش تعیین‌شده و مبتنی بر تفکر محیط‌زیستی انجام نگرفته و بر این اساس تداوم نمی‌یابد.
به گفته مدیرکل مسئولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست، این تأثیرات در واقع ناشی از یک فشار خارجی تحت عنوان پاندمی کووید-۱۹ بوده که سلامت و جان انسان‌ها را با مخاطره روبه‌رو و بشر را وادار به قرنطینه اجباری خانگی کرده است.
مهدی‌آقایی با اشاره به رکود اقتصادی حاصل از این‌ پاندمی تأکید کرد: تخریب زیرساخت‌های اقتصادی ناشی از شیوع کرونا نیز بدون شک سبب تخریب محیط زیست خواهد شد.
وی ادامه داد: در واقع جهان به‌منظور ترمیم این آسیب‌های اقتصادی، در صدد جبران این خسارات در کوتاه‌مدت است و این جبران با تخریب و خسران بر منابع طبیعی و محیط‌زیست انجام می‌شود.
مهدی‌آقایی افزود: کرونا زنگ خطری برای بشر در سراسر جهان بود که تداعی کند، بی‌توجهی به طبیعت و نظم کره زمین، عواقبی غیرقابل‌جبران را به‌دنبال خواهد داشت.
وی همچنین با اشاره به تبعات مقابله بشر با کرونا خاطرنشان کرد: استفاده از ماسک، دستکش، اقلام حفاظتی یک بار مصرف، مواد ضدعفونی و... برای محافظت شخصی در مواجهه با ویروس کرونا ضروری و یک مسئولیت اجتماعی است اما مصرف بی‌رویه این کالاهای بهداشتی و همچنین نبود مدیریت صحیح دفع این مواد، موجب آلودگی آب و خاک و بسته شدن آبراهه‌ها می‌شود.
مهدی‌آقایی یادآور شد: این مصرف بی‌رویه و نبود مدیریت صحیح پسماندها همچنین دوباره به محیط زیست و چرخه غذایی جانوران و درنهایت سفره انسان‌ها بازخواهد گشت.
 آموزش همگانی ضامن مشارکت مردمی برای حفاظت از محیط ‌زیست است
مدیرکل مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست همچنین با تأکید بر ضرورت مشارکت مردمی به‌منظور حفاظت از محیط‌زیست گفت: این مشارکت مستلزم آموزش همگانی در کشور است. مهدی‌آقایی درمورد تأثیر آموزش همگانی بر حفظ محیط زیست اظهار کرد: معضلات فزاینده زیست‌محیطی امروز، حاصل توسعه ناپایدار، غفلت و بی‌توجهی به عناصر تشکیل‌دهنده(سازنده) محیط‌زیست است. وی تصریح کرد: اکنون حفاظت از محیط‌زیست به‌منظور حرکت به سمت توسعه پایدار باید به یک باور ذهنی و عادت در جامعه تبدیل شود.مهدی‌آقایی افزود: امروزه آموزش، کلید حرکت به سمت توسعه پایدار است و سراسر جهان بر این باورند، آموزش و آگاهی‌بخشی درباره محیط‌زیست باید تغییر عادات اجتماعی و رفتار مسئولانه محیط زیستی را به‌دنبال داشته باشد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com