ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  130211 تاریخ انتشار:  1401-11-20 - 11:32 تعداد بازدید:  872
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان خبر داد
تشکیل 174‌پرونده زمین‌خواری و مالیات در استان

اجتماعی


 پلیس امنیت اقتصادی  از 2 سال پیش در همدان تشکیل شده است که امروزه به عنوان پلیس هوشمند و تخصصی در حوزه اقتصادی در حال فعالیت است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی استان با اشاره به اینکه 294 میلیارد تومان کالای قاچاق در ده ماه گذشته کشف شده است، گفت: در ده ماه گذشته 174 پرونده اقتصادی شامل زمین‌خواری و فرار مالیاتی تشکیل شده است.

مجتبی محمدی هدف از تشکیل پلیس اقتصادی را پیشگیری از جرم و حمایت از تولید و امنیت بازار دانست و گفت: پلیس هوشمند در راستای مقابله با جرایم سازمان یافته تشکیل شده و در این راستا فعالیت‌هایی دارد.

وی با اشاره به اینکه در اداره مبارزه با قاچاق، در حوزه قاچاق کالای کمرگی، کالاهای ممنوعه و منابع ملی فعالیت‌هایی وجود دارد، افزود: در حال حاضر سامانه گمرکی فعال است و از این طریق می‌توانیم اطلاعاتی را در نقاط مختلف گمرک نسبت به تخلیه بار داشته و بررسی لازم را انجام دهیم.

محمدی افزود: همچنین اداره مقابله با قاچاق کالا و ارز در ۱۰ ماهه امسال موفق به کشف ۲۹۴ میلیارد تومان کالای قاچاق شده که نسبت به مدت زمان مشابه در سال گذشته 8درصد افزایش داشته، همچنین ۱۲ میلیارد تومان از کالای مکشوفه به فروش رفته و به خزانه دولت واریز شده است.

محمدی با اشاره به اینکه پرونده‌های بالای یک‌میلیارد تومان قاچاق ۱۵ فقره بوده که ۲۵ درصد نسبت به مشابه سال قبل افزایش داشته است، گفت: پرونده‌های بین ۵۰۰ میلیون و یک میلیارد تومان ۶۳ فقره بوده که ۳۵۰ درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره به اینکه پرونده‌های بین ۱۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان، ۴۹۰ فقره بوده و پرونده‌های خرد نیز کاهش داشته است، عنوان کرد: یکهزار و ۱۸۶ پرونده در این راستا تشکیل و یکهزار و ۳۴۲ متهم دستگیر شده است.


 توقیف ۳۳۷ دستگاه خودرو شوتی

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی استان همدان با اشاره به اینکه در ۱۰ ماهه امسال ۳۳۷ دستگاه خودرو شوتی توقیف و ۳۵۳ متهم دستگیر شده است، گفت: در حوزه خودروهای شوتی می‌توان به خودروهای با شیشه‌های دودی و دودزا اشاره کرد.

وی با اشاره به اینکه کشفیات لوازم خانگی ۶۸۱ دستگاه بوده و بیشترین کشفیات نیز در این حوزه است، افزود: ۴۴۰ هزار لیتر کشفیات در حوزه فراورده‌های نفتی داشتیم که بیشتر نفت و گاز بوده و ۱۶ هزار قلم لوازم آرایشی کشف شده است.

محمدی با بیان اینکه ۴ هزار تن مواد غذایی کشف شده است، ادامه داد: ۴۴۴ هزار قلم دارو، ۲۳ هزار دستگاه تجهیزات الکترونیکی و رایانه، ۱۷۶ هزار متر  پارچه، ۲۸۴ تن چوب، یکهزار کیلوگرم توتون و تنباکو، ۹۰ هزار عدد مواد محترقه، ۱۶۶ تن آرد، ۲۰۰ دستگاه ماینر، ۱۰۰ تن مواد دامی، ۶ هزار دستگاه لوازم یدکی، ۴ هزار رأس دام سبک غیربهداشتی و ۲۵۰ رأس دام سنگین فاقد مجوز دامپزشکی جزو کشفیات ۱۰ ماهه امسال بوده است.

وی با اشاره به اینکه سامانه هوشمند در کاهش کشفیات مؤثر است و می‌توان در این زمینه به کاهش قاچاق گوشی‌های تلفن همراه در سالجاری اشاره کرد، گفت: پلیس امنیت اقتصادی در شهرستان‌ها نیز نمایندگی دارد که کشفیاتی دارند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی استان همدان از تشکیل ۱۷۴ پرونده اقتصادی شامل زمین‌خواری، فرار مالیاتی و ... خبر داد و افزود: در این راستا ۲۰۷ متهم دستگیر شده‌اند و ارزش پرونده‌های آنها بیش از ۲۵۰ میلیارد تومان است.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com