ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

Today : Tue, August 4, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  136047 تاریخ انتشار:  1402-10-06 - 11:47 تعداد بازدید:  215
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

خانه‌های جوان در سطح استان فعال می‌شوند

اجتماعی


بزودی خانه‌های جوان در سطح شهرستان همدان و ۴ شهرستان دیگر استان فعال می‌شوند.

معاون جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان همدان در گفتگو با تسنیم در همدان با بیان این‌که 160 سازمان مردم نهاد در استان همدان ثبت شده است، اظهاردکرد: اعتبارنامه برخی از این سمن‌ها به پایان رسیده و برخی دیگر کنشگری لازم را ندارند و به دنبال پالایش و تقویت سازمان‌های مردم‌نهاد در سطح استان هستیم.

میلاد مرادی در پاسخ به چرایی تعطیلی خانه جوان در شهرستان همدان هم گفت: زمانی که مسئولیت معاونت جوانان را برعهده گرفتم این خانه تعطیل شده بود، اما بزودی خانه جوان شهرستان همدان فعال می‌شود و تا پایان سال خانه‌های جوان در 4 شهرستان استان فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.

معاون جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان استان همدان با اشاره به برخی اقدامات مهم این معاونت، از اهدای وام اشتغال‌زایی به جوانان با مشارکت صندوق کارآفرینی خبرداد و گفت: 300 میلیون تومان وام به طرح‌های تأیید شده با تنفس یک‌ساله و بازپرداخت 5 ساله و 6 درصد سود، با اولویت طرح‌های زودبازده پرداخت می‌شود.

مرادی با اشاره به برپایی کارگاه‌های پیش از ازدواج برای دستگاه‌های اجرایی استان افزود: 16 مرکز مشاوره تخصصی در بحث ازدواج در سطح استان فعالیت می‌کنند و دو مرکز همسان‌گزینی نیز در همدان و کبودراهنگ فعالیت دارند و تا پایان سال تعداد این مرکز به عدد 5 خواهد رسید.

وی با اشاره به برگزاری 150 کارگاه پیش از ازدواج در استان طی 6 ماه اول سال تصریح کرد: تا پایان سال تعداد این کارگاه‌ها افزایش چشمگیری خواهد داشت.

معاون جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان استان همدان با اشاره به اجرای طرح شباب با مشارکت معاونت فرهنگی سپاه پاسداران و معاونت پرورشی اداره‌کل آموزش و پرورش تصریح کرد: در این طرح طی برگزاری کارگاه‌هایی، مهارت‌های اجتماعی به دانش‌آموزان آموزش داده می‌شود.

مرادی با اشاره به اجرای طرح مهارت افزایی سربازان نیروهای مسلح در سطح استان همدان اظهار داشت: کارگاه‌هایی به منظور آموزش مهارت‌های فنی، فرهنگی و نیز آموزش‌های، پیش، پس و حین ازدواج برای سربازان نیروهای مسلح برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به اجرای رویداد ملی جامعه‌پرداز در بهمن ماه به منظور هم‌افزایی حلقه‌های فعال در بحث ازدواج و افزایش جمعیت در استان همدان به برگزاری رویداد شو در همدان اشاره کرد و گفت: در این رویداد که در دی‌ماه برگزار می‌شود سازمان‌های مردم‌نهاد دعوت می‌شوند و برنامه‌ها و مدل‌های موفق خود را ارائه می‌دهند.

مرادی با اشاره به پرداخت 20 میلیون تومان وام به سازمان‌های مردم‌نهاد سطح استان نیز تأکید کرد: سازمان‌های مردم‌نهاد تا آخر آذر ماه فرصت دارند تا طرح‌های خود را در 15 موضوع که در سامانه به آن اشاره شده ارائه بدهند و از این وام بهره‌مند شوند.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com