ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Sun, August 2, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  125740 تاریخ انتشار:  1401-05-24 - 10:27 تعداد بازدید:  596
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

تولید محصولات اکونومی شرکت پگاه موثردر افزایش سلامت مردم

نویسنده : حدیثه حبیبی

اجتماعی


 شرکت شیر پاستوریزه پگاه همدان در سال ۱۳۵۴ پایه‌گذاری شد و در سال ۱۳۶۴ فعالیت خود را به طور رسمی در زمینه تولید شیر و فرآورده‌های شیری آغاز کرد.
طرح ابتدایی این شرکت بر مبنای تولید شیر بازساخته از شیرخشک و روغن کره بود که پس از پیروزی انقلاب اسلامی و به منظور حمایت از دامپروری استان و ایجاد زمینه توسعه پایدار در این صنعت و فراهم شدن بازار مصرف مطمئن در زمان راه‌اندازی تغییراتی در خط تولید شرکت اعمال شد و امکان دریافت و جمع‌آوری شیر تولیدی استان را فراهم نمود.
وسعت کارخانه پگاه همدان ۷۲ هزار متر مربع می باشد و در حال حاضر این شرکت در۶ گروه محصول فرآورده های شیری شامل انواع شیر پاستوریزه، شیر استرلیزه، شیرهای طعم‌دار با طعم‌های کاکائو، عسل، موز، قهوه و انواع خامه استریل، دوغ‌های پاستوریزه با بسته‌بندی نایلونی و انواع بطری و پنیر سفید ایرانی یواف در بسته‌های ۳۰۰، ۳۵۰ و ۴۰۰ و ۴۵۰ گرمی و با برندهای پگاه، آویسا و ماد، تولید و با کیفیت عالی به بازار عرضه می‌گردد.
این شرکت با شعار پگاه، طعم خوش سلامتی با عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده فرآورده‌های لبنی در غرب کشور با افزایش مداوم کیفیت محصولات و تولید براساس نیازمندی ها و الزامات قانونی مشتریان، همواره بر آن بوده تا رضایت مصرف‌کنندگان را جلب نماید.
از اهداف شرکت پگاه همدان می توان به تولید و فرآوری ، خرید و فروش و صادرات شیر و انواع فرآورده های شیری و سایر فرآورده های غذایی مورد مصرف خانوار ، در جهت ارتقاء سطح سلامت جامعه و ایجاد تنوع محصول به منظور تکمیل سبد غذایی و همچنین افزایش سرانه مصرف فرآورده های شیری اشاره کرد.
در راستای شناساندن همدان در سراسر کشور و حتی در خارج از کشور در بسته بندی گروهی از  محصولات تولیدی شرکت سمبل آرامگاه بوعلی سینا و عبارت همدان پایتخت تاریخ و تمدن درج شده است.
علاوه بر این شرکت پگاه همدان بخشی از شیر مدارس را تأمین کرده و در سال های 81، 82، 91، 93 و 98 از سوی سازمان حفاظت محیط زیست به عنوان صنعت سبز در استان معرفی شده و در سال های 82 و 85 به عنوان صنعت نمونه استان معرفی شده است که این موارد بخش کوچکی از افتخارات شرکت هستند.

 شرکت شیر پاستوریزه همدان همواره سلامت محور بوده است
مدیر عامل شرکت شیر پاستوریزه همدان درباره این شرکت گفت: شرکت پگاه همدان نزدیک به 150 تن شیر دریافت می کند و در زمینه محصولات لبنی در سطح استان و کشور و همچنین در بخش صادرات تولیدات بالایی دارد.
جعفر خلیلی در ادامه افزود: این شرکت همواره سلامت محور بوده و برند پگاه برندی 67 ساله در کشور است که در تأمین مواد لبنی تاثیر گذار بالایی دارد. وی درباره گرانی لبنیات اضافه کرد: در دولت جدید ارز 4200 تومانی برداشته شد و دامداران از ارز آزاد استفاده کردند که این موضوع موجب افزایش قیمت شیر خام شد و بر همین اساس لبنیات نیز گران شد و شرکت پگاه در قیمت گذاری قیمت مناسبی قرار داد تا تمام اقشار جامعه بتوانند از مواد لبنی استفاده کنند.
جعفری تصریح کرد: افزایش قیمت لبنیات موجب کاهش مصرف شد اما با قیمت گذاری های انجام شده این موضوع رو به بهبود است چراکه اگر مصرف لبنیات نباشد بیماری های مختلفی مانند پوکی استخوان و خرابی دندان ها ایجاد خواهد شد؛ همچنین شرکت پگاه همدان با تولید محصولات اکونومی برای اقشار ضعیف جامعه در تلاش برای افزایش سلامتی مردم است.

 وضعیت مصرف لبنیات در استان مطلوب است
مدیر عامل شرکت پگاه همدان وضعیت مصرف لبنیات در استان را خوب دانست و گفت: با توجه به توزیع مناسب و فروش های مویرگی در سطح استان مصرف مواد لبنی خوب است اما نسبت به سال های گذشته این مصرف کاهش داشته و علت این موضوع گرانی مواد لبنی است.
همچنین در ادامه افزود: استان همدان با مصرف حدود 60 الی 65 کیلو لبنیات در سال در زمینه مصرف لبنیات رتبه خوبی دارد اما باید تلاش کرد این عدد را به سطح کشورهای اروپایی و بالاتر رساند که دولت نیز با احیا شدن شیر مدارس می تواند در این راستا کمک کند تا کودکان مواد لبنی را به طور مناسب مصرف کنند؛ همچنین در زمینه تمهیدات یارانه ای دولت می تواند در زمینه مصرف مواد لبنی یاری رسان مردم باشد.
وی ادامه داد: فرهنگسازی در زمینه مصرف لبنیات بسیار مهم است و موجب می شود نسل جدید به سوی مصرف نوشیدنی های مضر نرفته و مواد مغذی بیشتری مصرف کنند که پگاه همدان در این زمینه در محصولات خود ویتأمین D 3 را اضافه کرده تا جذب کلسیم را در بدن افزایش دهد.

 برند آویسا، دومین برند صنایع شیر ایران و مورد استقبال در همدان است
خلیلی درباره توسعه محصول و بازار در همدان گفت: امسال سال دانش بنیان است و شرکت پگاه در این راستا محصولات جدیدی شامل پنیر قفقازی، ماست سرشیردار، دوغ های نوشیدنی با طعم های مختلف و پنیر پیتزا را وارد بازار خواهد کرد و پیگیر هستیم با اضافه کردن دستگاه های جدید در همدان محصولات جدید را نیز افزایش دهیم.
وی درباره برند آویسا اضافه کرد: در تلاش هستیم در بخش صادرات کشور با برند دوم با نام آویسا فعالیت خود را افزایش دهیم که این برند دومین برند صنایع شیر ایران شناخته شده و در همدان مورد استقبال خوبی قرار گرفته است.
همچنین ادامه داد: پگاه همدان در حال حاضر در استان های تهران، سنندج، قزوین و کرج به فروش می رود و در تلاش هستیم محصولات ملی در تمام کشور قابل فروش باشد.
وی ضمن تشکر از دامداران همدانی تصریح کرد: دامداران همدان در تلاش برای خودکفایی در تولید شیر هستند که با توجه به خشکسالی ایجاد شده در کشور و استان این موضوع کمی با مشکل مواجه شد اما همدان از نظر جغرافیایی قابلیت های بالایی در تولید شیر دارد. وی ادامه داد: قیمت شیر از جهاد کشاورزی و سازمان صمت به شرکت های لبنی ابلاغ می شود که افزایش قیمت نهاده ها و خشکسالی اخیر عامل نبود توجیه اقتصادی برای دامداران است و به تبع مصرف کننده نیز شاهد افزایش قیمت در مواد لبنی خواهد بود.
خلیلی در پایان بیان کرد: دامداران، مصرف کننده ها و کارخانه های لبنی مانند زنجیره به هم وصل هستندو امیدواریم شرایط به گونه ای باشد که نیاز هرکدام از این ها به بهترین نحو تأمین شود.


 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com