ttttt1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

Today : Sun, August 2, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  142300 تاریخ انتشار:  1403-12-28 - 11:39 تعداد بازدید:  626
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

شهروندان معترض، رانندگان مضطرب
افزایش بی‌سابقه نرخ کرایه تاکسی

اجتماعی


رحمت‌ا...طاقتی احسن - همدان پیام: افزایش نرخ کرایه تاکسی در همدان که از روزهای گذشته اجرایی شده است، سبب نارضایتی شدید شهروندان شده و گزارش‌های متعددی از دریافت کرایه بالاتر از نرخ تعیین‌شده توسط رانندگان تاکسی منتشر شده است. این در حالی است که معاونت حمل‌ونقل شهرداری همدان نرخ رسمی افزایش را ۵ هزار تومان اعلام کرده و علت آن را افزایش تورم دانسته است.

با این حال، شهروندان مدعی‌اند که این تغییرات به افزایش بیش از ۶۰ تا ۷۰ درصدی کرایه‌ها منجر شده است؛ رقمی که به‌طور قابل‌توجهی فراتر از نرخ‌های اعلام‌شده رسمی است و نشان از مشکلات جدی در حوزه نظارت دارد.

شهروندان به این موضوع واکنش نشان داده‌اند و خواستار اصلاح و بازنگری در قیمت‌ها شده‌اند زیرا برای کسانی که به دلیل نداشتن وسیله نقلیه شخصی به تاکسی وابسته هستند، چالش‌های زیادی را به همراه دارد. از طرفی رانندگان نیز با توجه به شرایط تورمی موجود، قیمت پآئین نرخ را قبول نمی‌کنند. به گفته آنها، هزینه‌هایی از جمله مواردی چون قیمت قطعات و لوازم یدکی خودرو، بیمه، لاستیک و تعمیرات سبب افزایش قیمت شده است.

افزایش ۵ هزار تومانی نرخ کرایه

همچنین معاون تاکسیرانی سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری همدان از افزایش ۵ هزار تومانی نرخ کرایه تاکسی در شهر همدان از ابتدای هفته جاری خبر داده است.

حمیدرضا شعبانی اظهار کرد: بازنگری و اصلاح نرخ کرایه تاکسی‌ها با توجه به تورم و نیز بررسی کارشناسی‌شده هزینه‌های رانندگان تاکسی از جمله مواردی چون قیمت قطعات و لوازم یدکی خودرو، بیمه، هزینه‌های بالای سرویس تاکسی‌ها، لاستیک، تعمیرات و هزینه‌های نگهداری در کمیسیون نرخ‌گذاری در شهرداری و شورای اسلامی شهر و نیز طی جلساتی در خارج از شهرداری انجام و از 2 روز پیش نرخ کرایه جدید تصویب و به رانندگان تاکسی ابلاغ شد.

وی ادامه داد: در این جلسات و بازنگری‌های انجام‌شده، میانگین افزایش کرایه خطوط تاکسی شهر همدان برای سال آینده ۵هزار تومان مصوب شده و از 2روز پیش این افزایش کرایه توسط رانندگان در حال اجراست.

شعبانی با اشاره به تعداد ۳۵۰۰ دستگاه تاکسی و ۲۶۷ دستگاه ون در شهر همدان، تصریح کرد: این تعداد دستگاه تاکسی و ون موجود در شهر همدان برای خدمات‌رسانی هر چه مطلوب به شهروندان در ۷۰ خط این شهر ساماندهی شده‌اند.

وی در ادامه با بیان اینکه ۷۰ درصد تاکسی‌های شهر همدان فرسوده بوده و نیاز به نوسازی دارند، خاطرنشان کرد: در سال گذشته با حمایت و همکاری فرمانداری، شهرداری و شورای اسلامی شهر همدان، تعداد ۳۳۰ دستگاه از تاکسی‌های فرسوده این شهر با اعتباری افزون بر ۱۲ میلیارد تومان و با تسهیلاتی افزون بر ۴۵ میلیارد تومان با مشارکت رانندگان تاکسی نوسازی شد.

شعبانی با بیان اینکه در سال آینده نیز نوسازی تعداد دیگری از تاکسی‌های این شهر جزو برنامه خواهد بود، یادآور شد: برای سال آینده در این نوسازی‌ها، خودروهای ون در اولویت قرار خواهند داشت.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com