ttttt1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

Today : Sun, August 2, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  126018 تاریخ انتشار:  1401-06-01 - 09:16 تعداد بازدید:  296
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

فرمانده انتظامی استان:
رسانه‌ها نقش مهمی را در تأمین امنیت جامعه دارند

اجتماعی

 
فرمانده انتظامی استان  با تأکید بر اینکه خواهان تأمین امنیت مردم هستیم، گفت: پلیس در برخی از وقایع نظیر سرقت‌های مسلحانه به سرعت و به موقع در صحنه حاضر شده تا امنیت مردم حفظ شود و پلیس به طور جدی با جرایم برخورد خواهد کرد.
سلمان امیری در جمع خبرنگاران افزود: امنیت اجتماعی برای ما مهم است و خدشه دار کردن آن خط قرمز ماست و هریک از مردم میتوانند نکات خود را از طریق شماره‌گیری با سامانه ۱۱۰ برای اعلام فوریت‌های پلیسی و ۱۹۷ نکات خود را به ما منعکس کنند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.
وی با تأکید به اینکه اجازه نمی‌دهیم نظم و امنیت در جامعه دچار خدشه شود افزود: با کسانی که جرایم خشن یا جرایمی که اجتماع را جریحه‌دار می‌کند، قاطع برخورد خواهیم کرد.

 زیر بنای تمامی فعالیت های اجتماعی امنیت است
امیری کمک به ناجا را تقویت حوزه کار و تولید در جامعه دانست و اظهار کرد: حمایت و پشتیبانی از پلیس به نوعی کمک به تحقق شعار سال در زمینه تولید دانش بنیان و اشتغال آفرینی است.
وی افزود: تحقق شعار سال و صحبت از ایجاد اشتغال مستلزم وجود امنیت و آرامش است چرا که امنیت زیر بنای توسعه جامعه بوده و در صورت وجود امنیت همه کارها مسیر درست را طی می کند.
فرمانده انتظامی استان همدان از رسانه ها خواست با انعکاس دقیق و به موقع خدمات انتظامی و قاطعیت پلیس در برخورد با اخلالگران در نظم و امنیت عمومی، پلیس را در برقراری و تأمین امنیت کمک می کند.

 پلیس برای تأمین آب استان اعلام آمادگی کرد
همچنین فرمانده نیروی انتظامی استان به معضل کم‌آبی در استان اشاره کرد و در این باره گفت: با توجه به اینکه تاکنون از لحاظ تجهیزات آبرسانی، درخواست کمک نداشتیم اما آماده همکاری هستیم و تاکنون از سوی مسئولان درخواستی از ناجا برای کمک به تأمین آب نداشته ایم اما این ارگان برای در اختیار گذاشتن نیروی انسانی و  امکانات و تجهیزات آمادگی لازم را دارد.
امیری درباره ماحصل سفر رئیس جمهور به استان برای این نیرو گفت: تجهیزات پلیس و اماکن از جمله فضای کلانتری ها به علت کمبود مکان و وسعت اندک در شان و جایگاه مردم و مراجعان نیست که در این زمینه پیشنهادهایی در سفر دولت به استان مطرح شد که امید می رود با پیش بینی اعتبار مورد نیاز بتوان کمبودها را رفع کرد.
وی در ادامه به نقش مؤثر خبرنگاران در جامعه اشاره کرد و گفت: تقوا، وجه مشترک همه شهدای خبرنگار است چراکه آنها با وجود مشاهده مشکلات و کاستی ها، این موضوعات را در خفا و پنهانی به مسئولان اطلاع رسانی و تذکر داده در مقابل خبرهای امید بخش را به صورت گسترده و علنی منتشر می کردند.
فرمانده نیروی انتظامی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه نقش رسانه در تأمین امنیت و احساس آن در جامعه بسیار حائز اهمیت است اظهار کرد: خبرنگاران چشم بینا و زبان گویای جامعه هستند و می‌توانند ما را در حل مشکلات جامعه و هدایت جامعه در پیشگیری از جرائم کمک کنند‌.
امیری با بیان اینکه خدمت به مردم ارزشمند است و دین نیز به این موضوع توصیه داشته است افزود: خدمت به مردم بالاترین نوع اعمال انسانی است و خبرنگاران در آگاهی مردم و ارتقای فرهنگ جامعه نقش ارزشمندی دارند که نزد خداوند نیز اجر بالایی دارد.
وی با بیان اینکه ایران در شرایطی قرار دارد که دشمن به دنبال القای یأس و ناامیدی در کشور است و خبرنگاران با قلم خود می‌توانند در ناکامی دشمن و همسویی مردم نقش بسزایی داشته باشند عنوان کرد: نقش این قشر در امیدآفرینی بسیار حائز اهمیت است و توطئه دشمن را نقش برآب خواهد کرد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com