ttttt1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

Today : Sun, August 2, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  113493 تاریخ انتشار:  1399-08-28 - 07:00 تعداد بازدید:  242
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

مشکل نبود انسولین همچنان پابرجاست

اجتماعی


 رئیس انجمن دیابت استان همدان با بیان اینکه بیماران دیابتی همدان عضو انجمن شوند، از مشکل نبود انسولین خبر داد.
ناهید کوثری روز گذشته در گفت‌وگو با فارس با اشاره به هفته ملی دیابت، از مشکلات بیماران مبتلا به دیابت در استان خبر داد و اظهار کرد: متأسفانه داروی انسولین برای بیماران ما پیدا نمی‌شود.
وی افزود: هرچند مشکل کشوری است و داروی ایرانی هم وجود دارد اما بیماران ما به نوع قلمی عادت کرده‌اند و نبود این دارو آنها را به سال‌ها پیش که با مشکلات مصرف نوع ایرانی مواجه بودند، برمی‌گرداند.
رئیس انجمن دیابت استان همدان افزود: بیماران مبتلا به دیابت در معرض خطر کرونا هستند که ما به آنها توصیه می‌کنیم از منزل خارج نشوند و به تمام توصیه‌ها توجه کنند، درصورتی‌که مجبورند برای یافتن انسولین تمام داروخانه‌های شهر را بگردند.
وی با بیان اینکه تعدادی از بیماران ما به کرونا مبتلا شده‌اند و برخی وضعیت وخیم داشتند، اظهار کرد: البته این بیماران به لطف خدا بهبود یافتند، هرچند متأسفانه خانم ۳۸ ساله‌ای فوت کرد.
کوثری با اشاره به اینکه این بیمار پس از بهبودی به منزل آمد و در اثر عفونت جان خود را از دست داد، عنوان کرد: ما تاجایی که در توان داریم آموزش‌ها را به بیماران ارائه می‌دهیم و اپلیکیشنی در اختیارشان قرار دادیم تا انسولین‌های موجود در داروخانه‌های شهر را از این طریق پیدا کنند و کمتر در معرض فضاهای شلوغ قرار گیرند.
وی از عضویت ۲ هزار نفر در انجمن دیابت استان خبر داد و گفت: از آنجا که آمار دقیقی از بیماران مبتلا به دیابت نداریم، افراد مبتلا با مراجعه به کلینیک امام(ره) و انجمن و یا از طریق کانال‌های تلگرامی ثبت‌نام را انجام دهند و کارت عضویت دریافت کنند.
رئیس انجمن دیابت استان همدان با اشاره به اینکه هفته دیابت بسته‌های آموزشی از طریق فضای مجازی در اختیار بیماران عضو انجمن قرار گرفت، خاطرنشان کرد: همواره سعی کرده‌ایم از این بیماران به‌نوعی حمایت کنیم، به‌ویژه در ایام کرونا اقلام بهداشتی و مواد غذایی بین آنها توزیع شده است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com