ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  131130 تاریخ انتشار:  1401-12-28 - 12:02 تعداد بازدید:  775
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

حل معضل ترافیک از مهمترین اولویت های شورا در سال جدید

اجتماعی


 پس از بحران آب در استان،دومین بحران، مشکلات حوزه حمل و نقل و ترافیک است که مدیریت شهری باید بسیار جدی به آن توجه کند اما علی‌رغم این موضوع، متأسفانه حمایت دولت در این زمینه هرروز ضعیف‌تر می‌شود.

رئیس کمیسیون فنی- عمرانی شورای شهر همدان در دیدار و نشست هم‌اندیشی با اعضای شورای شهر اصفهان، مهمترین اولویت کهن شهر همدان را توسعه حمل‌ونقل عمومی و حل معضل ترافیک در دوره ششم شورای شهر برشمرد و گفت: متأسفانه شهر همدان هم با معضل ترافیک مواجه شده‌است، بر این اساس معتقدم که نخستین اولویت شورای شهر باید رسیدگی و حل مشکل حمل‌ونقل و ترافیک باشد.

مهدی حیدری با تأکید بر توجه و حمایت ویژه حوزه حمل و نقل و ترافیک یاد آور شد: شورای شهر همدان در روزهای بررسی و تنظیم بودجه شهرداری، رکن اصلی بودجه سال ۱۴۰۲ را به ساماندهی و گسترش خدمات حوزه حمل و نقل و ترافیک و همچنین هوشمندسازی این حوزه قرار داد.

حیدری افزود: در این راستا حدود ۶۰ درصد از بودجه عمرانی شهرداری همدان به حوزه حمل و نقل و ترافیک اختصاص داده شده‌است که با توجه به اهمیت موضوع حمل و نقل و ترافیک، بازدید از اصفهان جهت تبادل تجربیات و ایده‌های اجرای پروژه‌ها انجام گرفت.

حیدری با اشاره به اینکه سرانه نفر به هکتار در شهر اصفهان حدود ۵۰ نفر است، اضافه کرد: متأسفانه این رقم در همدان حدود ۹۵ نفر است و این موضوع سبب گرانی مسکن در همدان شده به گونه‌ای که با تهران تقریباً برابری می‌کند.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر همدان،رئیس کمیسیون فنی- عمرانی شورای شهر همدان ادامه داد: با توجه به تجربیات شهر اصفهان، می‌توانیم برای حل مشکل پارکینگ، از خیابان‌ها و میادین شلوغ و پرتردد با گودبرداری از این خیابان‌ها که نیاز به تملک زمین هم ندارند، پارکینگ‌های زیرزمینی ایجاد و سطح بالای این نقاط که همسطح معابر است را به عنوان خط بی‌آر‌‌تی راه‌اندازی کرد.

وی اولویت شهرداری همدان برای حل معضل ترافیک را بهره‌گیری از حمل و نقل عمومی دانست و اظهار کرد: در ایجاد ساختارها برای دستیابی به توسعه، از طریق الگوها و راهکارهای بین‌المللی و با استفاده از نوآوری‌ها می‌توان بسیاری از مسائل زندگی شهروندان را رفع کرد.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com