ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
شنبه - 10 مرداد 1405 - شماره 5475
 


امروز : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

Today : Sat, August 1, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  147676 تاریخ انتشار:  1405-04-08 - 12:52 تعداد بازدید:  43
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

زمان امتحانات نهایی تغییر نمی‌کند
تبدیل انجمن اولیا و مربیان به سازمان مربیان

اجتماعی

به گزارش ایرنا، علیرضا کاظمی در جلسه شورای معاونان وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: با توجه به این‌که کنکور در روزهای ۲۹ و ۳۰ مرداد برگزار می‌شود، ناگزیر باید امتحانات پیش از آن به پایان برسد. برنامه‌ریزی به گونه‌ای انجام شده که امتحانات قبل از اربعین خاتمه یابد تا داوطلبان فرصت کافی برای آمادگی کنکور داشته باشند. این امتحانات نیز صرفاً برای دانش‌آموزان پایه‌های یازدهم و دوازدهم برگزار می‌شود.
وی به حواشی آزمون مدارس سمپاد هم اشاره کرد و گفت: آزمون‌های سمپاد در بیش از 3هزار و ۳۰۰ حوزه برگزار شد و اگر هم تخلفی در یک یا چند حوزه رخ داده باشد، نمی‌توان آن را به کل نظام آموزشی تعمیم داد.
وی تابستان را مهم‌ترین مقطع آماده‌سازی برای آغاز سال تحصیلی دانست و گفت: بیش از ۷۸۰ برنامه باید تا آغاز مهرماه به نقطه اجرا برسد و مدیران کل باید به صورت روزانه روند اجرای این برنامه‌ها را رصد کنند.
وزیر آموزش‌وپرورش ساماندهی نیروی انسانی، توزیع کتاب‌های درسی، ثبت‌نام دانش‌آموزان، جبران افت تحصیلی، توسعه پیش‌دبستانی، برگزاری کلاس‌های اوقات فراغت و برنامه‌های کیفیت‌بخشی را از مهم‌ترین مأموریت‌های تابستانی آموزش‌وپرورش برشمرد.
کاظمی با اشاره به این‌که امسال استخدام جدیدی برای آغاز سال تحصیلی انجام نخواهد شد، گفت: تنها فارغ‌التحصیلان دانشگاه فرهنگیان وارد مدارس خواهند شد و همه دانشجویان سال آخر باید بدون استثنا تا آغاز سال تحصیلی فارغ‌التحصیل شوند.
وی از نحوه مدیریت نقل‌وانتقالات فرهنگیان قدردانی کرد و افزود: اولویت اصلی آموزش‌وپرورش تأمین معلم برای کلاس‌های درس است و نباید انتقال نیروها موجب ایجاد کمبود معلم در مبدأ یا مازاد نیرو در مقصد شود. مدیران مناطق و استان‌ها در این زمینه مسئولیت مستقیم دارند.
وزیر آموزش‌وپرورش توسعه پوشش دوره پیش‌دبستانی را یکی از مهم‌ترین شاخص‌های عملکرد مدیران کل دانست و خواستار برگزاری جلسات مستمر با رؤسای ادارات آموزش‌وپرورش برای بررسی وضعیت این شاخص شد.
وی از تصویب ماده واحده تبدیل انجمن اولیا و مربیان به «سازمان مربیان» به عنوان یکی از مهم‌ترین تحولات ساختاری آموزش‌وپرورش یاد کرد و گفت: این سازمان به عنوان یک نهاد عمومی غیردولتی، اختیارات گسترده‌ای در حوزه‌های مالی، منابع انسانی و برنامه‌ریزی خواهد داشت و ظرفیت‌های جدیدی را برای مشارکت خانواده‌ها در تعلیم و تربیت ایجاد می‌کند.
کاظمی از تقویت زیرساخت‌های شبکه شاد نیز خبر داد و اظهار کرد: با دستور رئیس‌جمهور، ۱۰۰ سرور جدید به شبکه شاد افزوده شد. همچنین ظرفیت کلاس‌های مجازی از نمایش هم‌زمان ۲۵ تصویر به ۳۲ تصویر افزایش یافت.
وزیر آموزش‌وپرورش همچنین از آغاز کلاس‌های جبرانی برای جبران افت تحصیلی دانش‌آموزان خبر داد و گفت: این کلاس‌ها با هدف جبران آثار ناشی از شرایط آموزشی سال گذشته، استرس‌ها و آموزش‌های غیرحضوری برگزار می‌شود و میزان مشارکت استان‌ها در اجرای این برنامه به طور مستمر ارزیابی خواهد شد.
وی درباره نیروهای حق‌التدریس نیز گفت: برای استمرار فعالیت این نیروها در تابستان حدود یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است. این نیروها در کلاس‌های جبرانی، طرح حامی و برنامه‌های اوقات فراغت به کار گرفته می‌شوند تا ضمن استمرار فعالیت آموزشی، حقوق تابستانی آنان نیز برقرار باشد. همچنین روند تبدیل وضعیت این نیروها از طریق مراجع ذی‌ربط با جدیت دنبال می‌شود.
کاظمی از برگزاری اجلاس رؤسای آموزش‌وپرورش کشور در روزهای ۲۶ و ۲۷ مرداد، پیش از برگزاری کنکور، به صورت ترکیبی حضوری و مجازی خبر داد و گفت: عملکرد استان‌ها در شاخص‌های مختلف ارزیابی شده و امسال نیز با جدیت بیشتری مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
وی از مدیران کل آموزش و پرورش استان ها خواست به صورت مستمر شاخص‌هایی همچون ثبت‌نام دانش‌آموزان، توزیع کتاب‌های درسی، ساماندهی نیروی انسانی، توسعه پیش‌دبستانی و سایر برنامه‌های آغاز سال تحصیلی را رصد و مدیریت کنند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com