ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  106705 تاریخ انتشار:  1398-12-17 - 10:27 تعداد بازدید:  553
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

ایران مایل نیست اردوغان تحقیر شود

بین الملل

 مسأله ادلب سوریه و مناقشات میان ترکیه و سوریه به این زودی حل نمی‌شود. مذاکراتی پشت پرده بین ایران و سوریه و روسیه و ترکیه در جریان است که نتیجه‌اش در مذاکراتی که قرار است میان اردوغان و پوتین انجام شود خود را نشان می‌‌دهد.
یک استاد دانشگاه در گفت‌وگو با ایسنا درباره تحولات در سوریه تصریح کرد: آنچه مهم است این است که دولت سوریه مصمم است خاک خود را آزاد کند و ایران هم با این تصمیم همراهی می‌کند و در دو سه ماه گذشته به‌ویژه چند هفته گذشته پیروزی‌های چشمگیری به‌دست آورده است.
محمد مرندی در پاسخ به این پرسش که برخی معتقدند اردوغان در حملاتی که به خاک سوریه داشته و کشته‌هایی که داده است تحقیر شده و برای جبران این تحقیر در داخل کشورش ممکن است دست به هر کاری بزند در این میان به نظر شما نگاه و رویکرد ایران چیست؟ اظهار کرد: ایران مایل نیست اردوغان تحقیر شود چون مشکلات را فقط بیشتر می‌‌کند اما تمامیت ارضی سوریه برایش موضوع مهمی است. اگر راه‌حلی پیدا شود که بتوان مشکلات به‌وجود آمده را حل کرد و در آن تحقیر ترکیه و اردوغان نباشد قابل پذیرش است و حتما ایران در این میان ترجیح می‌دهد این راه‌حل انتخاب شود اما معتقدم قضایای سوریه به این زودی‌ها تمام نمی‌شود.
وی گفت: به‌نظرم پیروزی‌های سوریه در برابر القاعده و نیروهای ترکیه که همرزم القاعده هستند مسیر بحران به‌وجود آمده را به‌طور کامل دگرگون کرده است.
این استاد دانشگاه ادامه داد: اردوغان قول داده بود اهداف مستشاری در سوریه را هدف قرار ندهد و دلیل شهادت عده‌ای از سربازان سوری و مستشاری این بود که آنها انتظار نداشتند ترکیه به نیروهای مقاومت حمله کند. با توجه به کمک‌های روسیه و ایران در سرکوب کودتای ترکیه این رفتار بعید بود.
مرندی گفت: از یکی دو روز گذشته ترکیه هزینه کارهایش را می‌‌دهد و طبیعی است ضربات سنگینی به ترکیه و القاعده وارد می‌‌شود.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com