ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
چهارشنبه - 4 شهريور 1405 - شماره 5494
 


امروز : پنجشنبه ، 5 شهريور 1405

Today : Thu, August 27, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  120213 تاریخ انتشار:  1400-08-03 - 10:04 تعداد بازدید:  404
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

مذاکرات وین باید از همان نقطه پایان دور ششم آغاز شود

بین الملل

 سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا در یک کنفرانس خبری به پرسش‌هایی درباره محورهای سفر اخیر نماینده ویژه آمریکا در امور ایران به کشورهای منطقه و کشورهای اروپایی پاسخ داد.
به گزارش ایسنا، ند پرایس در یک کنفرانس خبری در پاسخ به پرسشی درباره سفر رابرت مالی، نماینده ویژه آمریکا به منطقه خاورمیانه و اروپا و رایزنی‌های او پیرامون احیای توافق هسته‌ای ایران گفت: رابرت مالی در حال‌حاضر در فرانسه است.
این پایان سفری است که او در آن به امارات متحده‌عربی، قطر و عربستان سعودی هم سفر کرد. او ظرف چند روز به آمریکا باز خواهدگشت. مالی در منطقه با شرکایمان دیدار و درباره طیفی از نگرانی‌هایی که درباره ایران وجود دارد، از جمله فعالیت‌های آن در منطقه و تلاشمان برای مذاکره درباره بازگشتی دوجانبه به پایبندی به برجام[توافق هسته‌ای] گفت‌وگو کرد.
وی بیان کرد: پس از این رایزنی‌ها، نماینده ویژه ایران به پاریس سفر کرد. او در آنجا با همکارانمان در گروه E۳ ( 3 کشور اروپایی آلمان، فرانسه و انگلیس) دیدار کرد. مالی همچنین با همکارانمان در گروه شورای همکاری خلیج‌فارس دیدار داشته است. به جزئیات مباحثات دیپلماتیک ورود نمی‌کنم و به همین بسنده می‌کنم که آمریکا، این 3کشور اروپایی و گروه 1+5 همگی بر این باور هستند که دیپلماسی مؤثرترین مسیر را برای بازداشتن دائمی و قابل راستی‌آزمایی ایران از دستیابی به یک سلاح اتمی میسر می‌سازد و همگی بر این باور هستیم که مذاکرات وین باید در اسرع‌وقت و دقیقاً از همان نقطه پایان دور ششم آغاز شود.سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا در ادامه با توجه به دیدار رابرت مالی با معاون وزیر امورخارجه کره جنوبی، در پاسخ به این پرسش که آیا آمریکا به یافتن راهکاری برای عمل به درخواست ایران در زمینه آزادسازی پول‌های بلوکه شده‌اش در بانک‌های کره‌جنوبی یافته است یا نه، گفت: همان طور که می‌دانید با توجه به این که ما به دنبال طرحی هستیم تا بتوانیم بازگشت دوجانبه به پایبندی به برجام را عملی کنیم، نماینده ویژه ما با متحدان و شرکایمان در سراسر جهان در این زمینه دیدارهایی دارد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com