ttttt1405-05-051405-05-15bool(false) 1405-05-051405-05-15bool(false) 1405-05-051405-05-15bool(false) 1405-05-051405-05-15bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 15 مرداد 1405 - شماره 5479-D
 


امروز : پنجشنبه ، 15 مرداد 1405

Today : Thu, August 6, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  141074 تاریخ انتشار:  1403-10-01 - 12:24 تعداد بازدید:  226
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

صبحانه کاری با طعم کتاب

فرهنگی


نهاوند-خبرنگار همدان‌پیام: فصل دوم «صبحانه کاری با طعم کتاب»؛ با نشست صمیمی نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی و کتابداران کتابخانه‌های عمومی این شهرستان و با حضور سرپرست اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان با حضور مسئولان در سالن مطالعه کتابخانه تازه تأسیس شهدای پای قلعه برگزار شد. 

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی نهاوند در این جلسه گفت: سری برنامه‌های «صبحانه کاری با طعم کتاب» به منظور دیدار مسئولان ارشد استان و شهرستان با همکاران کتابدار و محیط کتابخانه‌های عمومی با هدف اینکه از نزدیک شاهد فعالیت‌های حوزه فرهنگی کتاب و کتابخوانی باشند، برگزار می‌شود که این برنامه دومین سری از این عنوان برنامه است.

میلاد امینیان با بیان اینکه تا پایان سال تعداد عضو کتابخانه‌های عمومی شهرستان از 10هزار نفر عبور خواهد کرد، افزود: امسال با افتتاح 2باب کتابخانه، بیش از 700 مترمربع افزایش زیربنای کتابخانه‌ای داشته‌ایم و همچنین یک پروژه دیگر نیز در شهر فیروزان در حال ساخت داریم.

 نماینده مردم نهاوند در مجلس هم با قدردانی از رئیس اداره کتابخانه‌ها برای برگزاری این جلسه در کتابخانه شهدای منطقه اصیل پای قلعه، گفت: استمرار کارهای فرهنگی، بیش از پیش زمینه توسعه همه جانبه جامعه را به همراه خواهد داشت.
 
علیرضا نثاری با قدردانی از تلاش‌های کتابداران در کتابخانه‌های عمومی گفت: زیر بنای توسعه کشور بحث مطالعه و آگاهی است، زیرا که افراد و مسئولین کتابخوان می‌توانند ایجاد تحول کنند و کشور را در زمینه‌های مختلف توسعه دهند.

 نثاری از پیگیری موضوعات و مشکلات کتابخانه‌های عمومی شهرستان در کشور خبر دادو گفت: موضوعات کلان کتابخانه‌های عمومی در دیدار با وزیر ارشاد و دبیرکل نهاد کتابخانه‌ها مانند بحث کتابخانه سیار، کتابخانه استاندارد، معیشت کتابداران و ... مطرح و نامه‌نگاری‌های لازم انجام گرفته و امیدواریم شاهد خروجی‌های مناسبی در حوزه باشیم. 

وی در پایان افزود: با وجود همه کارهای خوبی که در این زمینه شده است، این یک نیاز ضروری برای کشور است که برای نهادینه کردن کتابخوانی به خصوص در رده سنی کودکان به بحث مطالعه اهمیت بدهیم.

فرماندار نهاوند نیز با قدردانی از زحمات رئیس اداره کتابخانه‌ها و کتابداران در برگزاری برنامه‌های هفته کتاب، بیان داشت: ایران دارای فرهنگ غنی و دیرینه است و همانطور که در دیدار اخیر مقام معظم رهبری با بانوان دیدیم، ایشان باز هم بر موضوعات فرهنگی تأکید زیادی داشتند. 

ضرغام احمدوند افزود: کتاب و کتابخوانی به عنوان یکی از مؤثرترین ابزار توسعه و حفظ این غنای فرهنگی در ایران اسلامی است که این مهم وظیفه ما و شما به عنوان بازوان فرهنگی جامعه را سنگین‎‌تر می‌کند.

سرپرست اداره کل کتابخانه‎‌های عمومی استان همدان بیان کرد: در 3 ماهه گذشته، 7 پروژه عمرانی در استان به بهره‌برداری رسیده است که سهم شهرستان نهاوند، افتتاح 2 کتابخانه شهدای پای قلعه و پاسارگاد توانه بود . 

سید جواد معینی، با تشکر از زحمات اداره کتابخانه‌های شهرستان نهاوند بابت مهیا سازی زیرساخت‌‎های سخت افزاری و نرم افزاری، عنوان کرد: کتابداران نقطه اتصال نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با مردم و در خط مقدم تلاش برای رسیدن به شاخص‌های فرهنگی هستند و امیدواریم با تلاش وی به هدایت و تعالی بیشتر جامعه نایل شویم.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com