ttttt1405-05-051405-05-15bool(false) 1405-05-051405-05-15bool(false) 1405-05-051405-05-15bool(false) 1405-05-051405-05-15bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 15 مرداد 1405 - شماره 5479-D
 


امروز : پنجشنبه ، 15 مرداد 1405

Today : Thu, August 6, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  138904 تاریخ انتشار:  1403-05-03 - 10:58 تعداد بازدید:  229
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

خاطرات و برش‌های‌کلی در کتاب «آن شش ماه» ارزشمند است

فرهنگی


کتاب «آن شش ماه» به سبب اصول و فرمول دفاع همه جانبه با ذکر حوادث، خاطرات و برش‌های کلی ارزشمند بوده و حق آن ادا شده است.

معاون مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس گفت: امام راحل(ره) فرمودند باید با سعه صدر اصول و فرمول خاص دفاع همه جانبه را استخراج کنیم که ثمره واقعی آن باید تشکیل بسیج 20 میلیونی باشد، یعنی انتشار این اثر دیرهنگام بوده و ناظر بر همین اصول همه جانبه است.

به گزارش تسنیم، محمد جواد اکبرپور در آیین رونمایی از کتاب «آن شش ماه» کارنامه تاریخی استان در انقلاب و دفاع مقدس که در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد، اظهار کرد: تاریخ نمی‌تواند خیلی از مسائل را بیان کند، زیراکه حقیقت میدان، لشکر، عنصر نظامی و غیره که در حال جنگ است عقبه و تفکری دارد و همه این موارد ناظر به همان سخن امام(ره) است.

معاون مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس عنوان کرد: کتاب «آن شش ماه» به سبب اصول و فرمول دفاع همه جانبه با ذکر حوادث، خاطرات و برش‌های کلی ارزشمند بوده و حق آن ادا شده است.

در این مراسم سید علی مساوات، بیان کرد: در ابتدا قرار بود تا فقط نقش سپاه بیان شود، اما با توجه به جمع‌آوری اسناد، 5 مقطع تعیین و تبیین شد که هر مقطع با مسئولیت شخصی انجام شد که مقطع دوم با مسئولیت شهید همدانی، مقطع سوم برادر کیانی، چهارم علی شادمانی، پنجم با مسئولیت شهید حاج میرزا محمد سلگی پایه‌ریزی شد.

وی بیان کرد: جلسات برای تهیه مقاطع کتاب از سال 80 آغاز و تا سال 84 ادامه داشته است. «آن شش ماه» ماحصل حضور سپاه همدان علی‌رغم نقش بی‌بدیل سپاهیان همدان در خنثی‌سازی کودتای پایگاه شهید نوژه، حضور در کردستان، قبل از آغاز دفاع مقدس با شرارت‌های دشمن در سرپل ذهاب و قصرشیرین حضور نیروهای سپاه استان محسوس بود.

پژوهشگر تاریخ انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در همدان، عنوان کرد: با آغاز دفاع مقدس جرقه اصلی و عملیات سد و ممانعت توسط رزمندگان همدان در سر پل ذهاب اتفاق افتاد که طبق فرموده محسن رضایی نقش رزمندگان همدان در 2زمان قابل بررسی و بی‌نظیر است که یکی در آغاز دفاع مقدس در منطقه سر پل ذهاب و دوم در پایان جنگ درعملیات مرصاد همدانی‌ها به عنوان عنصر اصلی سبب جلوگیری از سقوط کرمانشاه شدند.

وی با اشاره به بخشی از نقش رزمندگان همدان در دوران دفاع مقدس، افزود: در آن شش ماه تیپ سوم شهید قهرمان به فرماندهی امیر جوادی سیلی اصلی را در منطقه جنوب با عملیات نصر به صورت دشمن زدند، نخستین عملیات زرهی ایران در دفاع مقدس که به منزله فروپاشی یگان‌های زرهی دشمن در منطقه جنوب بود و به آرزوی خود در  تصاحب اهواز نرسید. در هفته نخست جنگ 12 فروند از هواپیماهای دشمن ساقط شد و همدانی‌ها میزبان بیش از 30 هزار از معارضان جنگی بودند، رزمندگان سپاه در 6 محور سوسنگرد، سرپل ذهاب، آبادان، مهران، خرمشهر و مریوان خوش درخشیدند.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com