| شنبه - 17 مرداد 1405 - شماره 5480 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
کد مطلب: 102193 |
تاریخ انتشار: 1398-09-11 - 10:59 |
تعداد بازدید: 432 |
|
|
|
|

"لیلاج" روی پرده سینما فلسطین رفت
فرهنگی
اکران فیلم "لیلاج" سومین فیلم بلند داریوش یاری در سینما فلسطین همدان آغاز شد.
مدیر سینماهای موسسه بهمن سبز همدان اظهار داشت: این فیلم که پیشتر "فصل شکار" نام داشت، به تهیه کنندگی علیرضا ابوالقاسمی و کارگردانی و نویسندگی داریوش یاری در ژانر اجتماعی سال گذشته تولید شده است.
به گزارش ایرنا ، سعید شرفی با اشاره به اینکه "لیلاج" سومین فیلم بلند سینمایی داریوش یاری پس از "دخیل" و"کربلا جغرافیای یک تاریخ" است گفت: بازیگرانی چون مهران احمدی، حامد کمیلی، محیا دهقانی، رضا اخلاقی راد، نسرین بابایی و مجید پتکی در آن ایفای نقش می کنند.
این فیلم روایت داستان زندگی یک نوازنده موسیقی است که به دلایلی مجبور می شود از خارج به روستای پدری اش بازگردد و در روستا اتفاقاتی برای او رخ می دهد.
"لیلاج" در نخستین حضور بین المللی خود سال گذشته توانست جوایز بهترین بازیگر مرد و زن جشنواره سانفرانسیسکو را کسب کند.
اکران این فیلم در سینما فلسین آغاز شده و علاوه بر آن فیلم های چشم و گوش بسته، منطقه پرواز ممنوع و کلوپ همسران در این سینما اکران می شود.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
|
|
 |
|
|
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام
بلامانع است.
|
|
|
روزنامه همدان پیام (
اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي،
سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول:
نصرت ا... طاقتي احسن
-
سردبير: يدا... طاقتي
احسن
نشاني: همدان، خيابان
شريعتي، ابتداي خيابان مهديه،
ساختمان پيام
تلفن: 8264433
(0811)
- فکس: 8285048
(0811) - سازمان
نیازمندی: 8264400
(0811) - ايميل:
info@hamedanpayam.com |
|