زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و تببین سبک زندگی آنها یکی از اقدامات مهمی است که همه دستگاهها باید نسبت به آن حساس باشند
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان همدان در مراسم تقدیر از پیشکسوتان عرصه فرهنگ و شهادت در تالار همایش باغ موزه دفاع مقدس، بیان کرد: همه ما امروز امانتدار خون شهیدان هستیم و باید با برنامهریزی مناسب نسبت به ترویج فرهنگ جهاد و شهادت اقدام کنیم.
به گزارش روابط عمومی منطقه یک شهرداری،مهدی ظفری اقدامات فرهنگی مناسب در این زمینه را بهترین و مناسبترین روش زنده نگه داشتن یاد شهدا دانست و اظهار کرد: اقتدار و امنیت جمهوری اسلامی ایران به خاطر خون شهداست.
وی گفت: مجموعه مدیریت و کارکنان شهرداری منطقه یک همدان همواره در امر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت پیش قدم بوده و از تلاش هایی که در این زمینه صورت پذیرفته قدردانی و تشکر میکنیم.