ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 15 مرداد 1405 - شماره 5479-D
 


امروز : شنبه ، 17 مرداد 1405

Today : Sat, August 8, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  110399 تاریخ انتشار:  1399-04-31 - 07:00 تعداد بازدید:  229
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

احمد پورمخبر درگذشت
خداحافظ پیرمردِ طناز

فرهنگی



 پس از درگذشت «هاشم» سریال «متهم گریخت» نوبت به «مش‌قربون» یکی از کاراکترهای خاطره‌انگیز این مجموعه تلویزیونی رسید. پورمخبر در این سال‌های اخیر نتوانست کار جدیدی را در کارنامه کاری‌اش ثبت کند، چون گرفتار کهولت و آلزایمر شد و بر اثر سکته مغزی درگذشت.
روز گذشته عطاران با انتشار پستی در صفحه شخصی‌اش خبر از درگذشت احمد پورمخبر بازیگر سینما و تلویزیون داد. محبوبیت پورمخبر با «متهم گریخت» و «ترش و شیرین» رضا عطاران به اوج خودش رسید. مرحوم پورمخبر متولد 1319 در محله گلوبندک بود که در سن 80 سالگی و بر اثر سکته مغزی درگذشت.
چندی پیش فرزندش محمد پورمخبر درباره ویدئوهایی که در فضای مجازی برای پدرش پخش کرده بودند واکنش نشان داد و گفت: پدرم چند سالی است به‌دلیل کهولت سن، آلزایمر دارد اما نه تنهاست و نه مشکل مالی دارد. متأسفانه برخی از ابتدا دوست نداشتند پدرم در سینما باشد و برخی هم به‌دنبال خراب کردن پدرم هستند، چند بار هم اقدام به شایعه‌پراکنی‌های دیگری کردند تا آبروی ایشان را ببرند. در این سال‌ها هم بارها به ایشان پیشنهاد کار شده اما به‌دلیل کهولت نتوانستند در خدمت گروه و کار دیگری باشند.
پسر پورمخبر همچنین گفته بود: فضای مجازی مکانی شده برای انتشار شایعات و متأسفانه پدر هم از این اتفاقات بی‌نصیب نمانده است، من از آنهایی که قصد تخریب همه را دارند می‌پرسم که؛ آیا در اطراف شما کسی به‌دلیل کهولت سن اشتباه نمی‌کند؟ آیا درست است که برای جذب مخاطب به هر اقدام کثیفی دست بزنیم؟ به‌شخصه به‌شدت از اتفاقات پیش‌آمده ناراحتم و در عین‌حال که خانواده و برخی طرفدارانِ پدر به‌دنبال پیگیری از مراجع ذی‌ربط هستند اما از بانیان این اتفاق و مروجان شایعات و بی‌آبرو کردن امثال پدرم، نخواهیم گذشت.
حالا او با همه این طنازی‌ها و اتفاقات خاطره‌انگیز برای همیشه صحنه روزگار را ترک کرد و پس از پست رضا عطاران، محمد پورمخبر در گفت‌وگویی با تسنیم، خبر درگذشت پدرش را تأیید کرد و گفت: پدرش یک ماهی به‌علت سکته مغزی در بیمارستان فیروزگر بستری شده بود و امروز دار فانی را وداع گفت.
وی تأکید کرد: هیچ ربطی به کرونا نداشته و در بهشت زهرا(ع) و قطعه هنرمندان تشییع خواهیم داشت. اکنون در بیمارستانیم تا کارهای اداری مربوط را انجام دهیم و شرایط فراهم شود بتوانیم آئین تشییع را روز چهارشنبه در بهشت زهرا برگزار کنیم.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com