ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 15 مرداد 1405 - شماره 5479-D
 


امروز : جمعه ، 16 مرداد 1405

Today : Fri, August 7, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  115457 تاریخ انتشار:  1399-11-08 - 07:00 تعداد بازدید:  288
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

قدردانی از ۴۰ دانش‌آموز خلاق در پویش «رفیق خوشبخت من»

فرهنگی


 چهل دانش‌آموز خلاق اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان توسط شهرداری و شورای شهر در پویش «رفیق خوشبخت من» تجلیل شدند.
به گزارش روابط عمومی شورای شهر همدان، با حمایت شورای اسلامی شهر و شهرداری و با همت اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان از ۴۰ دانش‌آموز برتر پویش «رفیق خوشبخت من» تجلیل شد.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر همدان ضمن ابراز خوشحالی از حضور در جمع دانش‌آموزان، گفت: با اطمینان می‌گویم که بصیرت، تلاش و پشتکار شما زمینه‌ساز پیشرفت کشور عزیزمان خواهد بود و قطعا شما عزیزان از نخبگان، مدیران و فرهیختگان آینده هستید.
اکبر کاووسی‌امید با اشاره به اینکه حاج قاسم، هم قهرمان وطن و هم قهرمان امت اسلامی بود، گفت: همگی باید به جامعه مهدوی و تمدن نوین اسلامی فکر کنیم و بزرگ و جهانی بیندیشیم و با مدنظر قرار دادن سیره حاج قاسم همانند او مجاهد و سرباز خوبی برای ولایت باشیم.
وی با بیان اینکه از شما و همه دانش‌آموزان نخبه همدانی دعوت می‌کنم در مرکز نوآوری شهرداری همدان حضور پیدا کنید، افزود: با ارائه راهکار و روش‌های مناسب و با همفکری، مسائل فرهنگی و مشکلات مدیریت شهری را بهتر حل و فصل خواهیم کرد.
معاون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهردار همدان گفت: در بهمن‌ماه مرکز نوآوری شهرداری همدان افتتاح خواهد شد که شما دانش‌آموزان می‌توانید ایده‌های خلاقانه خود را در این مرکز شکوفا کنید و با شرکت در کارگروه‌های مختلف در موضوعات مختلف ایده‌پردازی کنید و با ارائه راهکارهای مفید گره‌گشای مسائل مختلف شهرمان باشید.
روح‌ا... وجدی‌هویدا همچنین با قدردانی از اجرای موفق این پویش، گفت: معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری همدان آمادگی دارد در اجرای برنامه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی میزبان فعالان این عرصه به‌ویژه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان باشد.
معاون واحد برادران اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان استان همدان نیز گفت: در ایام سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی پویشی به نام «رفیق خوشبخت من» برگزار شد که 380 دانش‌آموز از سراسر استان در این پویش شرکت کردند.
محمدصالح زارعی گفت: دانش‌آموزان با انتخاب هشتک‌هایی مرتبط با شهادت قاسم سلیمانی و فضاسازی پس‌زمینه و انتخاب موقعیت مناسب به عکاسی پرداختند و درنهایت خود دانش‌آموزان هم قضاوت این پویش را برعهده گرفتند که در این میان ۴۰ تصویر از خلاقانه‌ترین ایده‌ها و عکس‌ها، برنده نهایی پویش «رفیق خوشبخت من» شد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com