ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 15 مرداد 1405 - شماره 5479-D
 


امروز : شنبه ، 17 مرداد 1405

Today : Fri, August 7, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  141189 تاریخ انتشار:  1403-10-09 - 10:28 تعداد بازدید:  314
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

اختتامیه جشنواره تئاتر استان
برگزیدگان جشنواره تئاتر «مونولوگ» معرفی شدند

فرهنگی


ملایر- خبرنگارهمدان‌پیام: دومین جشنواره استانی تئاتر تک به همت مؤسسه فرهنگی و هنری باران به مدیرعاملی “محمد قاسمی”، مؤسسه نگاه نو به مدیرعاملی “رضا روان” و با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر در زمینه اجرای مونولوگ‌هایی شاخص ادبیات ایران و جهان به میزبانی ملایر برگزار شد.

در این جشنواره که به دبیری “محمد قاسمی” و در ۶ و ۷دی ماه برگزار شد، ۳۱ گروه نمایشی از شهرهای نهاوند، کبودراهنگ، رزن، همدان و ملایر در3بخش هنرجویی، آزاد و کودک و نوجوان “نقالی” به رقابت پرداختند و روز گذشته با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.

بر اساس آرا هیأت داوران که متشکل از “حمید قربانی‌جم”، “پری بارانی” و “نرگس خاک‌کار” بودند، برترین‌های جشنواره معرفی شدند.

 در بخش هنرجویی بازیگری زن:

هیأت داوران در این بخش از نمایش “آوازه‌های دیوار بی‌در” «فاطمه بهادری» قدردانی به عمل آورد، رتبه سوم بازیگری به «پریناز قاسمی» برای نمایش “عاشقانه”، لوح سپاس و جایزه نقدی رتبه دوم به “مائده زلفی” برای اجرای نمایش «کازینو» اهدا شد و هیأت داوران تندیس جشنواره، لوح سپاس و جایزه نقدی رتبه نخست بازیگری را به “سارا سلیمانی” برای اجرای نمایش «دل آشفته» اهدا کرد.

 بخش بازیگری مرد:

طبق نظر هیأت داوران، رتبه سوم به “آرسام دشتی” برای نمایش «تنها کنار او» و “مهدی نیکجو” برای اجرای نمایش «عاشقانه‌ای با طعم خون» به همراه لوح سپاس و جایزه نقدی تعلق گرفت.

هیأت داوران لوح سپاس و جایزه نقدی رتبه دوم بازیگری مرد را به “امیرصالح بیگی” برای اجرای نمایش «کابوس سیاه» اهدا کرد و تندیس جشنواره، لوح سپاس و جایزه نقدی رتبه اول به "امیرحسین امیدی" برای اجرای نمایش «ایستگاه آخر» اهدا شد.
هیأت داوران در بخش طراحی صحنه از طراح صحنه نمایش “شب‌ها کنار او” به “آرسام دشتی” با اهدا لوح سپاس قدردانی شد.

 بخش آزاد بازیگری زن:

هیأت داوران در این بخش لوح سپاس و جایزه نقدی خود را به طور مشترک به بازیگران نمایش‌های “آنتیگونه” به “نگین ورمزیار” و “عروسک بی‌بال” به “مانا پوراسد” اهدا کرد، لوح سپاس و جایزه نقدی رتبه دوم به «مهدیه ناصری» برای اجرای نمایش “سیتا” تعلق گرفت.

همچنین تندیس جشنواره، لوح سپاس و جایزه نقدی رتبه نخست بازیگری این بخش به طور مشترک به خانم‌ها «مهدیس محمودی» برای نمایش “کژال” و «نساء بخشی» برای اجرای نمایش “حسرت” اهدا شد.

 در بخش بازیگری مرد:

لوح سپاس و جایزه نقدی رتبه سوم به «ناصر هاجریان» برای نمایش “دروغ” و لوح سپاس و جایزه نقدی رتبه دوم به «حبیب کسایی» برای اجرای نمایش “مضرات دخانیات” اهدا شد.

هیأت داوران در این بخش تندیس جشنواره، لوح سپاس و جایزه نقدی رتبه نخست خود را به طور مشترک به آقایان «امیرحسین شاه قدمی» برای اجرای نمایش “مردی نشسته بر 4پایه” و «ابوذر محمودی» برای نمایش “خون و جنون” اهدا کرد. هیأت داوران در بخش طراحی و بروشور از طراح بروشور نمایش “کژال” توسط “حسین الوندی” تقدیر به عمل آورد.

 بخش نقالی کودک:

هیأت داوران در این بخش بدون اولویت از 3 بازیگر خردسال بخش نقالی “ماهور قاسمی”، “دیاکو حاج شفیع” و “سپهر باقری” با اهدای لوح، تقدیر به عمل آورد.

 



بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com