ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 15 مرداد 1405 - شماره 5479-D
 


امروز : شنبه ، 17 مرداد 1405

Today : Sat, August 8, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  109838 تاریخ انتشار:  1399-04-12 - 10:09 تعداد بازدید:  272
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

فروش بلیت کنسرت‌ها تا پایان مرداد بدون افزایش قیمت

فرهنگی


 بلیت کنسرت‌های موسیقی تا پایان مرداد گران نمی‌شود. مدیر روابط عمومی معاونت امور هنری وزارت ارشاد، درباره برنامه‌ریزی برای برگزاری کنسرت‌ها پس از تعطیلی 4 ماهه و قیمت بالای بلیت آنها گفت: در اردیبهشت ماه جلساتی با حضور مدیرکل دفتر موسیقی، مدیرعامل خانه موسیقی، مدیرعامل انجمن صنفی هنرمندان موسیقی، مدیرعامل مجمع صنفی تولیدکنندگان آثار شنیداری و نمایندگان سالن‌های اجرای موسیقی با موضوع چگونگی بازگشایی سالن‌ها و اجرای موسیقی با توجه به تعطیلی چندماهه به دلیل شیوع کرونا برگزار شد. در این جلسات درباره لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و برگزاری کنسرت موسیقی با ۵۰ درصد ظرفیت سالن‌ها توافق شد. مجید فروغی افزود: در این جلسات توافق شد که تا پایان مرداد ماه قیمت بلیت کنسرت‌ها افزایش نداشته باشد. البته قیمت بلیت کنسرت‌ها توسط تهیه‌کنندگان تعیین می‌شود و دفتر موسیقی تعیین کننده قیمت آن نیست. در نهایت، با اعلام ستاد کرونا مبنی بر امکان آغاز فعالیت‌های فرهنگی - هنری از اول تیرماه، برنامه کنسرت‌ها نیز مطابق توافق‌های انجام شده مدون شد.
وی همچنین درباره دلیل تفاوت قیمت بلیت کنسرت‌ها گفت: عوامل مختلفی در قیمت بلیت‌ها موثرند؛ عواملی مثل هزینه‌های کنسرت، گروه‌های موسیقی، اجاره سالن، شرایط تبلیغات، اقبال مخاطبان به خواننده و ... می‌توانند بر قیمت بلیت کنسرت‌ها تأثیرگذار باشند.
فروغی در پایان درباره قانون پرداخت ده درصد از درآمد کنسرت‌ها به خزانه دولت هم گفت: در قانون بودجه سال ۹۸ پرداخت ده درصد از درآمد کنسرت‌ها به خزانه دولت مصوب شد. ولی این موضوع فقط در قانون بودجه سال ۹۸ بود و با پیگیری هنرمندان، فعالان حوزه موسیقی، تشکل‌های موسیقی و دفتر موسیقی و معاونت امور هنری این بند از قانون بودجه امسال حذف شد.
گفتنی است؛ چند روز پیش قرار بود بلیت کنسرت امید حاجیلی و فرزاد فرزین در تیر و مرداد امسال، بین ۷۰ تا ۲۶۰ هزار تومان به فروش برسد که پس از افزایش اعتراض‌ها نسبت به گرانی بلیت کنسرت ها، فعلاً بلیت فروشی این اجراها متوقف شده است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com