ttttt1405-05-051405-05-15bool(false) 1405-05-051405-05-15bool(false) 1405-05-051405-05-15bool(false) 1405-05-051405-05-15bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 15 مرداد 1405 - شماره 5479-D
 


امروز : پنجشنبه ، 15 مرداد 1405

Today : Thu, August 6, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  147034 تاریخ انتشار:  1405-03-12 - 13:07 تعداد بازدید:  76
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

توسعه گالری‌های استانی در دستور کار قرار گیرد.
در نشست مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ با مدیران کل مطرح شد

فرهنگی

این نشست مدیرکل دفتر هنرهای تجسمی در ابتدای این نشست، با اشاره به اینکه معاونین هنری استان‌ها نبض هدایت‌کننده و جریان‌ساز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سراسر کشور هستند، گفت: فرهنگ و هنر دو بال پرواز این وزارتخانه‌ و به‌طور کلی این مرز و بوم هستند. این متاع ارزشمند و مزیت رقابتی در این حوزه که در استان‌ها جریان دارد، حاصل زحمت‌ها و راهبری مدیران و معاونان هنری در هر استانی است. شما باید همان‌طور که تا امروز عمل کردید، از این به‌بعد هم سکاندار هدایت و توسعه جریان‌های هنری باشید.
به‌گفته آیدین مهدی‌زاده، اولین نکته مهم برای ایجاد تعامل مستمر و سازنده، رفع فضای بازدارندگی و محدودکننده، از طریق تفویض اختیار در صدور مجوزها به استان‌هاست. همچنین باید توسعه گالری‌ها و بهبود کار آن‌ها در استان‌ها مورد توجه قرار بگیرد.
وی دومین مساله مهم را، تقویت انجمن‌ها و فضای فعالیت فعالان هنری دانست‌. او در این مورد توضیح داد: «انتخاب مدیران هنری، از میان فعالان استانی بود که بسیار ارزشمند است. در همین راستا، ضرورت دارد ارتباط انجمن‌ها با جریان‌های شکل‌گرفته و مدیران و معاونان، بیش از گذشته بهبود پیدا کند.
نکته آخر که مهدی‌زاده به آن اشاره کرد، عملکرد استان‌ها و شرح وظایف کارشناسان بود که ضرورت دارد مورد بازنگری دقیق قرار گرفته و جایگاه آن‌ها به رسمیت شناخته شود. همچنین باید مشخص شود که کدام وظایف و اختیارات برعهده کارشناس استان است و البته شرح وظایف آن‌ها، در حال تدوین است و نهایی‌شدنش نیاز به تعامل با معاونان استان‌ها دارد.
در این نشست، معاونان استانی، به بیان چالش‌های موجود در حوزه فعالیت خود پرداختند. یکی از مهم‌ترین نکاتی که به‌طور مشترک در بسیاری از استان‌ها مطرح شد، تمرکز بر اجرای رویدادهای استانی و توسعه فعالیت گالری‌ها در شهرهای مختلف بود. در این بحث، بسیاری از استان‌ها آمادگی خود را در توان اجرایی، داشتن ظرفیت‌های لازم استانی ‌و عزم و اراده هنرمندان، دانشگاه‌ها و نگارخانه‌ها اعلام کردند.
به گزارش ایرنا، مهدی‌زاده در این مورد، با اشاره به افزایش ظرفیت نگارخانه‌هایی که در اختیار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است، گفت: «درحال‌حاضر ظرفیت گالری نیاوران برای نمایشگاه‌های استانی افزایش پیدا کرده است. همچنین نگارخانه ایران هم که مدت‌ها در دست تعمیر بود، اکنون در اختیار مرکز هنرهای تجسمی است که از این‌ به بعد به‌تمامی در اختیار نمایشگاه‌های استان‌ها قرار خواهد داشت.
تخصیص بودجه و انعقاد تفاهم‌نامه‌هایی برای حمایت مالی استان‌ها هم از نکاتی بود که در این نشست مطرح شد. در پاسخ به این نکته هم، مهدی‌زاده به رویکرد دوره جدید مرکز اشاره کرد و گفت: دوسالانه‌ها، جشنواره‌های فجر و جوان، به‌طور کامل از تهران خارج شده و در استان‌های مختلف برگزار شود. در کنار این موارد، حمایت‌های مالی از جشنواره‌های استانی هم در دستورکار قرار دارد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com