ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 15 مرداد 1405 - شماره 5479-D
 


امروز : جمعه ، 16 مرداد 1405

Today : Fri, August 7, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  115533 تاریخ انتشار:  1399-11-11 - 10:47 تعداد بازدید:  422
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

آئین افتتاحیه مجلس دانش‌آموزی استان

فرهنگی


 آئین افتتاحیه مجلس دانش‌آموزی استان همدان به‌صورت پخش زنده در شبکه شاد و در کانال‌ها و گروه‌های شبکه شاد استان همدان برگزار شد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان، در این مراسم گفت: مجلس دانش‌آموزی از ارکان تربیت سیاسی و محلی برای آموزش فعالیت‌ها ی اجتماعی و مشارکتی برای دانش‌آموزان است و نمایندگان منتخب دانش‌آموزان روزی در جامعه دارای مناصب سیاسی و اجتماعی خواهند بود.
به گزارش پانا، محمد پورداود ادامه داد: هیأت رئیسه مجلس دانش‌آموزی استان به‌عنوان مشاور مدیرکل می‌توانند با انتقال مسائل، مشکلات و ارائه راهکارها و پیشنهادات در راستای هرچه بهتر و پرثمرتر کردن امر دانش‌آموزی کمک حال نیروهای ستادی باشند و با تشکیل کمیته‌های مجلس دانش‌آموزی خواهند توانست در این امر موفق شوند.
وی عنوان کرد: در جهت بهبود امر ارتباط بین مدیرکل و هیأت رئیسه مجلس دانش‌آموزی باید جلساتی به‌صورت ماهانه با حضور اعضای هیأت رئیسه برگزار شود و یکی از اعضای هیأت رئیسه به‌عنوان عضو دائمی شورای آموزش و پرورش استان معرفی شود.
در ادامه این مراسم رضا میرزایی رئیس سازمان دانش‌آموزی استان همدان درباره سابقه و اقدامات انجام شده درباره انتخابات مجلس و تشکیل مجالس شهرستان‌ها، عنوان کرد: استان همدان دارای 19 شورای دانش‌آموزی شهرستان‌ها، مناطق و نواحی بوده که پس از ابلاغ سند تحول سازمان دانش‌آموزی، شورای دانش‌آموزی 9 شهرستان به مجلس ارتقا یافته‌اند.
وی ادامه داد: پس از انتخابات مجالس استانی دانش‌آموزانی که حائز بالاترین رأی در استان بودند به‌عنوان هیأت رئیسه مجلس کار خود را آغاز کردند.
میرزایی تصریح کرد: با توجه به مشارکت دانش‌آموزان در این امر مهم و راه‌اندازی گروه‌های 18گانه مجالس دانش‌آموزی شهرستان‌ها و تشکیل کمیته‌های مجالس می‌توان نظرات، انتقادات و پیشنهادات دانش‌آموزان را استخراج و در اختیار واحدهای مربوطه در ادارات آموزش و پرورش قرار داد.
در ادامه این مراسم دانش‌آموزان هیأت رئیسه به بیان نظرات خود پرداختند و در حوزه‌های مختلف آموزشی مشکلات و نقدهای خودرا ارائه کردند.
در پایان این مراسم، اعتبارنامه نمایندگان و همچنین احکام مشاورین مدیرکل به آنان داده شد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com