| شنبه - 10 مرداد 1405 - شماره 5475 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
کد مطلب: 115054 |
تاریخ انتشار: 1399-10-21 - 07:00 |
تعداد بازدید: 359 |
|
|
|
|

پلمب ۱۱ مرکز زیرزمینی عرضه قلیان در همدان
حوادث
مسئول کنترل دخانیات دانشگاه علوم پزشکی ابنسینا از نبود مرکز زیرزمینی عرضه قلیان در همدان و اینکه آذرماه اوج اقدامات ما در کنترل قلیان بود و در این راستا ۱۱ مرکز پلمب شد، خبر داد.
مهدی خدابخشی در گفتوگو با فارس، از کنترل عرضه قلیان در استان بهویژه در ایام کرونا خبر داد و اظهار کرد: اقدامات کنترلی ما در این زمینه در آذرماه به اوج خود رسید.
وی بیان کرد: برخی از مراکز استان بهویژه در شهر همدان به شکل مخفیانه و زیرزمینی مثلا از ساعت 3 یا 4 بعدازظهر آغاز به فعالیت میکردند که تا ساعت ۹ یا ۱۱ شب و گاهی حتی تا صبح ادامه داشت که ما این مراکز را شناسایی کردیم و برخورد لازم صورت گرفت.
مسئول کنترل دخانیات دانشگاه علوم پزشکی ابنسینا با بیان اینکه با همکاری نیروی انتظامی مراکز شناسایی و به مراجع قضایی معرفی شد، گفت: این مراکز را پلمب کردیم و توسط مراجع قضایی نیز جرایمی برای متخلفان صادر و ادوات نیز توسط نیروی انتظامی ضبط شد.
وی با بیان اینکه درحالحاضر عرضه قلیان در همدان نداریم و اگر هم باشد بهشدت برخورد خواهیم کرد، افزود: اکنون نسبت به عرضه قلیان در سطح استان مشکل خاصی نداریم چون جرایم سنگینی برای افراد درنظر گرفتهایم و تمام ادوات نیز ضبط میشود.
خدابخشی با اشاره به مضرات استفاده قلیان و لزوم آگاهیبخشی در این زمینه بهویژه در بین جوانان و نوجوانان تصریح کرد: در آذرماه ۱۱ مرکز عرضه قلیان در استان پلمب شد.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
|
|
 |
|
|
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام
بلامانع است.
|
|
|
روزنامه همدان پیام (
اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي،
سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول:
نصرت ا... طاقتي احسن
-
سردبير: يدا... طاقتي
احسن
نشاني: همدان، خيابان
شريعتي، ابتداي خيابان مهديه،
ساختمان پيام
تلفن: 8264433
(0811)
- فکس: 8285048
(0811) - سازمان
نیازمندی: 8264400
(0811) - ايميل:
info@hamedanpayam.com |
|