ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Sun, August 2, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  115718 تاریخ انتشار:  1399-11-19 - 10:22 تعداد بازدید:  754
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

حوادث استان:
جاساز محموله تریاک در بار پیاز

حوادث


 فرمانده انتظامی استان، از کشف 311 کيلوگرم ترياک در يک عمليات ضربتي و مشترک پليس مبارزه با مواد مخدر همدان و کرمان خبر داد.
سلمان اميري در تشريح اين خبر اظهار کرد: با تلاش‌هاي هدفمند، هوشمندانه و مجاهدانه کارکنان پليس مبارزه با مواد مخدر انتظامي استان همدان يک محموله 311 کيلويي مواد مخدر ترياک که از استان‌هاي جنوبي درحال انتقال به سمت استان‌هاي مرکزي کشور بود، با همکاري عملياتي پليس کرمان که در بار پياز جاساز شده بود، کشف شد.
به گزارش پايگاه خبري پليس، فرمانده انتظامي استان همدان افزود: يک متهم در اين راستا دستگير و يک دستگاه خودرو سنگين نيز توقيف شد.این مقام ارشد انتظامی استان بیان کرد: استمرار عمليات مشترک پليس با ساير استان‌ها به‌منظور ضربه زدن به قاچاقچيان از برنامه‌هاي تعريف‌شده مي‌باشد که نشانه همدلي، همگرايي و هم‌پوشاني ناجا است.


 کشف 20 فقره سرقت در همدان
وی همچنین از دستگیری باند سارقان اماکن خصوصي و کشف 20 فقره سرقت خبر داد.
امیری در تشريح اين خبر گفت: در پي وقوع سرقت‌هاي متعدد از باغات و اماکن شهرستان همدان با اين شيوه و شگرد که سارقان در يک گروه 2 نفره و به‌صورت شبانه‌روزي با تخريب قفل در باغات، به سرقت وسايلي از قبيل آهن‌آلات، کف‌کش، موتور برق و در و پنجره اقدام مي‌کردند، بررسی موضوع به‌صورت ويژه در دستور کار کارآگاهان مبارزه با سرقت اين پليس قرار گرفت.
وی بيان کرد: با تشکيل اتاق انديشه‌ورزي و تجميع کليه پرونده‌هاي واصله، كارآگاهان یکی از سارقان سابقه‌دار را در این خصوص شناسایی کردند.
امیری اظهار کرد: با به‌کارگیری شگردهای پلیسی، متهم در يک عمليات غافلگيرانه دستگير و در بازرسي از منزل وي، يک دستگاه موتورسيکلت مسروقه، 2 دستگاه دوچرخه، يک دستگاه موتور جوش ، مقداري سيم و کابل برق، تعدادي پيک‌نيک و ... کشف و به پليس آگاهي همدان منتقل و اموال تحويل مالباختگان شد.
اين مقام انتظامي افزود: متهم در تحقیقات فنی و تخصصي و در مواجهه با مستندات، به 20 فقره سرقت باغات به ارزش تقریبي يک ميليارد و 600 ميليون ريال اعتراف کرد و با راهنمايي وی، هم‌دستش نيز دستگير و متهمان از آن طريق با قرار مناسب روانه زندان شدند.
امیری گفت: نگهداري اموال باارزش در باغات، سارقان را به طمع مي‌اندازد لذا از باغداران و هموطنان عزيز خواهشمنديم از نگهداري اموال قيمتي و باارزش در باغات، به‌ویژه در فصل پاييز و زمستان جدا پرهيز کنند.
 تاکنون ثبت‌نام کرده‌اند نیز می‌توانند در این مدت نسبت به ویرایش فرم ثبت‌نام خود اقدام کنند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com