ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
شنبه - 10 مرداد 1405 - شماره 5475
 


امروز : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

Today : Sat, August 1, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  138814 تاریخ انتشار:  1403-04-30 - 08:58 تعداد بازدید:  336
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

تصادف در همدان ۲ کشته و 3 مجروح بر جا گذاشت

حوادث


واژگونی یک دستگاه سواری در ابتدای جاده همدان - تهران و مجاور شهرک صنعتی بوعلی ۲ کشته و 3مجروح برجا گذاشت.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: پس از دریافت خبر این سانحه رانندگی، آمبولانس‌های مستقر در ایستگاه جورقان و کوریجان به محل اعزام شدند.

محمدرضا شکوهی اظهار کرد: ۲سرنشین شامل یک مرد و زن در دم جان باختند و 3سرنشین دیگر به دلیل شدت جراحات وارده مصدوم و به مرکز درمانی منتقل شدند.
وی با اشاره به رخ دادن ۱۹۹۳حادثه ترافیکی در استان در 3ماه نخست امسال، افزود: در این حوادث به ۳۸۵۵ مصدوم ترافیکی خدمات‌رسانی شد، ضمن اینکه فوتی ناشی از حوادث ترافیکی در مدت یادشده ۲۴مورد بوده است.

578 مورد خدمات درمانی در تاسوعا و عاشورا ارائه شد

۵۷۸مورد خدمات درمانی به مددجویان در تاسوعا و عاشورا در مراکز اورژانس استان همدان ارائه شد.

رئیس مرکز اورژانس استان اظهار کرد: در این 2روز ۲۷۶۱ مورد تماس با مرکز اورژانس برقرار شد که از این تعداد ۵۸۷ مورد منجر به اعزام تیم درمانی شد و ۶۰ مورد از خدمات مشاوره‌ای پزشکی بهره‌مند شدند.

شکوهی ادامه داد: از مأموریت‌های انجام‌شده ۱۰۹ مورد مربوط حوادث ترافیکی در استان و ۴۷۸ مورد سایر بیماری‌ها بوده است.

وی افزود: یک سورتی پرواز اورژانس هوایی نیز برای اعزام بیمار نهاوندی به مرکز قلب فرشچیان انجام شده است‌.

خستگی و خواب آلودگی عامل واژگونی سواری ۲۰۷

جانشین رئیس پلیس راه استان گفت: سواری پژو ۲۰۷ که از تهران به سمت همدان در حال تردد بود ساعت یک بامداد در فاصله 8 کیلومتری میدان فرودگاه واژگون شد.
ارسلان سرمدی با بیان اینکه خستگی و خواب آلودگی راننده سواری پژو عامل واژگونی سواری بوده است، اضافه کرد: واژگونی ۴۷درصد از سوانح جاده ای این استان را تشکیل می‌دهد که از میانگین کشوری 3درصد بیشتر است.

وی بیان کرد: ۶۰درصد از سوانح رانندگی در ۳۰ کیلومتر ورودی شهرها رخ می‌دهد که عمده علت آن حواس‌پرتی و رانندگی در حالت خستگی و خواب آلودگی است.

جانشین رئیس پلیس‌راه استان همدان گفت: ۳۰ کیلومتری ابتدای شهر همدان از سمت جاده تهران به واسطه وجود شهرک صنعتی، دور برگردان و تقاطع و ترافیک سنگین از مسیرهای حادثه‌خیز استان همدان به شمار می‌رود.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com