ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
شنبه - 10 مرداد 1405 - شماره 5475
 


امروز : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

Today : Sat, August 1, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  106259 تاریخ انتشار:  1398-12-04 - 11:43 تعداد بازدید:  677
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

اعدام برای قاتل ثروتمند تهرانی

حوادث

28 دی 92 مردی به نام مسعود که تاجر سنگ های قیمتی بود در خانه اش در خیابان محلاتی تهران کشته شد. 
مرد جوان که متهم است تاجر سنگ های قیمتی را کشته است، با حکم قضایی به قصاص محکوم شد.  شواهد نشان می داد این مرد خفه شده و گاوصندوق خانه وی نیز به سرقت رفته است. 
پلیس به بررسی ریز مکالمات تلفنی قربانی پرداخت و رد یکی از دوستان وی به نام محمدرضا را یافت . 

محمدرضا پس از دستگیری به کشتن تاجر سنگ با همدستی دو نفر از دوستانش به نام های فرشاد و جمال اعتراف کرد. 
دو متهم نیز بازداشت شدند و پس از محاکمه ، قضات محمدرضا را به قصاص، جمال را به دلیل معاونت در قتل به 15 سال زندان و فرشاد را به 10 سال زندان محکوم کردند. 
اما حکم صادر شده در دیوان عالی کشور تایید نشد و سه متهم بار دیگر در شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران از خود دفاع کردند.  در ابتدای جلسه، اولیای دم برای متهمان حکم قصاص خواستند. 
سپس محمد رضا به دفاع ایستاد و گفت:من از سال ها قبل مسعود را می شناختم و با او همکار بودیم.
  آخرین بار من به همراه فرشاد و جمال مهمان خانه مسعود بودیم. من مقدار زیادی سنگ های قیمتی از مشهد به تهران آورده بودم تا آن ها را به مسعود بفروشم.
ما بعد از صحبت کردن درباره معامله سنگ ها ،آب طالبی خوردیم که یک باره بیهوش شدم. من نزدیکی صبح به هوش آمدم و متوجه شدم مسعود کشته شده است.
آن جا بود که فهمیدم فرشاد و جمال بعد از خوراندن آب طالبی مسموم به ما ،مسعود را کشته و گاوصندوق او را سرقت کرده اند.
  وی افزود: من به سختی و با دهانم توانستم در خانه را باز کنم و بگریزم اما چون خودم هم آخرین مهمان خانه مسعود بودم ترسیدم ماجرا را به پلیس اطلاع دهم.
من مسعود را نکشتم و قبلا تحت فشار در پلیس آگاهی به همدستی در قتل اعتراف کرده بودم.  سپس فرشاد در جایگاه ویژه ایستاد و گفت: من از قبل مسعود را می شناختم و یک دستگاه خودروی بیوک از او خریده بودم. من و دوستانم برای خوشگذرانی به خانه او رفته بودیم که تصمیم به قتل گرفتم. من به خواست محمدرضا داروی بیهوشی را داخل آب طالبی مسعود ریختم و وقتی او بیهوش شد او را کشتم. 
جمال نیز اتهامش را انکار کرد و گفت: من نقشی در قتل نداشتم و فرشاد و محمدرضا با هم نقشه قتل را کشیده بودند.  در پایان جلسه، قضات وارد شور شدند و با توجه به مدرک های موجود در پرونده، فرشاد را به قصاص و محمدرضا و جمال را به زندان محکوم کردند./منبع رکنا


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com