| چهارشنبه - 25 شهريور 1405 - شماره 5511 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
کد مطلب: 123877 |
تاریخ انتشار: 1401-03-03 - 09:13 |
تعداد بازدید: 430 |
|
|
|
|
 سرنوشت تکراری مرگ پلاسکویی این بار در آبادان
متروپل فرو ریخت
حوادث
روز گذشته حدودای ظهر ساختمان ۱۰ طبقه اداری- تجاری متروپل در آبادان فروریخت تا سرنوشت تکراری پلاسکو اینبار در آبادان رخ دهد.
سخنگوی اورژانس کشور همان ساعات ابتدایی حادثه از تلفات جانی این اتفاق خبر داد و گفت که برای انتقال مصدومان از شهرستان های خرمشهر، اهواز، شادگان و ماهشهر کمک و امدادرسانی صورت گرفته است. براساس آخرین آمار نیز تاکنون پنج فوتی و ۲۷ مصدوم از این آوار به جا مانده و تعداد زیادی از خودروهای شخصی نیز زیر آوارند.
برهمین اساس بیمارستان ها در اهواز و آبادان در حالت آماده باش هستند تا بتوانند به مصدومان این حادثه خدمت رسانی کنند. بیش از این هم در سال ۹۵ پلاسکو کن به عنوان نخستین آسمان خراش خاورمیانه از آن یاد می شود دچار حادثه شد و بعد از ۳/۵ ساعت آتش سوزی فرو ریخت.
در این حادثه ۲۳۵ نفر مصدوم شدند و تعداد زیادی از آتش نشانانی که برای نجات افراد داخل مجتمع اعزام شده بودند به شهادت رسیدند.
در همین راستا نیز فیلم سینمایی چهارراه استانبول ساخته شد که روایتگر آن چیزی است که در پلاسکو ۱۲۰۰ واحدی رخ داد.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
|
|
 |
|
|
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام
بلامانع است.
|
|
|
روزنامه همدان پیام (
اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي،
سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول:
نصرت ا... طاقتي احسن
-
سردبير: يدا... طاقتي
احسن
نشاني: همدان، خيابان
شريعتي، ابتداي خيابان مهديه،
ساختمان پيام
تلفن: 8264433
(0811)
- فکس: 8285048
(0811) - سازمان
نیازمندی: 8264400
(0811) - ايميل:
info@hamedanpayam.com |
|