ttttt1405-06-161405-06-26bool(false) 1405-06-161405-06-26bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 26 شهريور 1405 - شماره 5512
 


امروز : پنجشنبه ، 26 شهريور 1405

Today : Thu, September 17, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  127579 تاریخ انتشار:  1401-08-08 - 17:55 تعداد بازدید:  275
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

۲۳۴ نفر در سوانح جاده‌ای استان جان باختند

حوادث


 ۲۳۴ نفر از ابتدای سال جاری تا پایان مهرماه در سوانح جاده ای استان جان خود را از دست دادند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۷ نفر معادل هشت درصد افزایش داشته است.

جانشین رئیس پلیس راه استان گفت: همچنین ۲۰۵ فقره سوانح منجر به فوت در استان همدان امسال رخ داده که در این باره نیز شاهد رشد پنج درصدی سوانح از ابتدای سال جاری تا پایان مهر ماه هستیم.

ارسلان سرمدی علت افزایش فوت رانندگان در هفت ماهه سال جاری را افزایش تردد دانست و گفت: ۱۵۳ میلیون تردد از جاده های این استان صورت گرفته که ۳۳ میلیون تردد معادل ۲۱ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است.

وی اظهار کرد: بیشترین میزان افزایش تردد مربوط به شهریور سال جاری به علت عبور زائران اربعین حسینی بود که در این ماه میزان ترددها ۳۹ درصد افزایش داشته است. جانشین رئیس پلیس راه استان گفت: ۵۱ درصد سوانح فوتی استان واژگونی است همچنین ۷۲ درصد سوانح منجر به فوت مربوط به سواری ها، وانت بار ۱۱ درصد، موتور سیکلت ۹ درصد، کامیون ۲ درصد و مابقی سایر وسائل نقلیه است.

وی افزود: آنالیز متوفیان سوانح جاده ای استان همدان گویای این است که ۱۴۹ راننده، ۴۶ سرنشین خودرو، ۲۰ عابر، ۱۹ موتور سوار و راکب جان خود را از دست دادند که آمار متوفیان عابر ۳۳ درصد و موتور سوار و راکب ۱۳ درصد کاهش و رانندگان خودرو ۲۴ درصد و سرنشین ۲ درصد افزایش داشته است. سرمدی اضافه کرد: حدود ۳۰ درصد سوانح فوتی جاده های برون شهری استان از ساعت ۱۶ تا ۲۰ رخ داده چرا که میزان تردد در این ساعت بیش از سایر زمان های شبانه روز است.

وی اضافه کرد: ۳۹ درصد از سوانح فوتی استان همدان در ۳۰ کیلومتری ورودی شهرها رخ می دهد همچنین علت بروز ۳۱ درصد از سوانح به علت بی توجهی راننده به جلو، ۱۹ درصد ناتوانی در کنترل وسیله نقلیه، ۱۰ درصد رعایت نکردن حق تقدم و مابقی سایر عوامل است.

جانشین رئیس‌پلیس راه استان با بیان اینکه ۵۲ درصد سوانح در راه های اصلی استان همدان اتفاق افتاده است اظهار داشت: ۱۷ نفر هفت ماه امسال در ۳۰ کیلومتری نخست جاده غارعلیصدر حدفاصل بلوار آیت ا... نجفی شهر همدان تا حسن قشلاق فوت کردند که بیشتر تصادف های فوتی گروهی و دسته جمعی بوده است.

سرمدی ادامه داد: جاده غارعلیصدر بیشترین سوانح فوتی را به خود اختصاص داده و حادثه خیزترین جاده این استان به شمار می‌رود چرا که به واسطه وجود چندین شهر و روستاهای فراوان بار ترافیکی این مسیر بزرگراهی بوده اما این جاده با عرض هفت‌متر فرعی روستائی محسوب می شود و میزان ترافیک با نوع راه تناسبی ندارد.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com