| پنجشنبه - 26 شهريور 1405 - شماره 5512 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
کد مطلب: 139167 |
تاریخ انتشار: 1403-05-24 - 09:07 |
تعداد بازدید: 312 |
|
|
|
|
 فرماندار:
۱۷ خانه فساد در همدان شناسایی و اعضای آنها دستگیر شدند
حوادث
فرماندار همدان از شناسایی و انهدام ۱۷ خانه فساد و فحشا در همدان خبر داد و گفت: اعضای این خانه ها دستگیر و روانه زندان شدند.
مسلم مخفی روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا در خصوص انتشار مطالبی در فضای مجازی در رابطه با فعالیت خانه های فساد در همدان و برخورد با آنها به جزییات آن اشاره و اظهار کرد: این خانه ها در یکی از مناطق حاشیه شهر همدان قرار داشتند که ساکنان آنها نیز از افراد غیربومی بودند که اقدام به فعالیت های مجرمانه و خلاف عفت می کردند.
فرماندار همدان اظهار کرد: در یک اقدام اطلاعاتی مناسب و ورود به هنگام دستگاه قضایی و همچنین فعالیت تیزهوشانه ماموران انتظامی این خانه ها شناسایی و زیر ضربه قرار گرفت و در این رابطه ۲۵ نفر از ساکنین این خانه ها بازداشت و برای آنان پرونده قضایی تشکیل شد.
مخفی اضافه کرد: از این خانه ها ابزار آلات غیرمجاز و مجرمانه از جمله مقادیری سلاح، فشنگ و همنچنین سگ های شکاری کشف و ضبط شده است.
وی اظهار کرد: شناسایی و برخورد با این باندهای فساد و فحشا با مصوبه شورای تامین شهرستان همدان انجام شده است.
فرماندار همدان خاطرنشان کرد: در رابطه با تامین و حفظ امنیت در شهرستان همدان اقدامات خوبی به انجام رسیده است و با هر موضوعی که امنیت روحی و روانی و آسایش شهروندان را برهم بریزد با قاطعیت برخورد خواهد شد.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
|
|
 |
|
|
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام
بلامانع است.
|
|
|
روزنامه همدان پیام (
اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي،
سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول:
نصرت ا... طاقتي احسن
-
سردبير: يدا... طاقتي
احسن
نشاني: همدان، خيابان
شريعتي، ابتداي خيابان مهديه،
ساختمان پيام
تلفن: 8264433
(0811)
- فکس: 8285048
(0811) - سازمان
نیازمندی: 8264400
(0811) - ايميل:
info@hamedanpayam.com |
|