| دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
کد مطلب: 135687 |
تاریخ انتشار: 1402-09-11 - 13:28 |
تعداد بازدید: 296 |
|
|
|
|

گاز مونوکسیدکربن جان ۲ نفر را در کبودراهنگ گرفت
حوادث
روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: ۲ مرد ۴۳ و ۴۵ ساله در روستای چرمق کبودراهنگ بر اثر استنشاق گاز مونوکسیدکربن جان خود را از دست دادند.
فرشاد عبدالملکی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: شامگاه جمعه یک مورد گاز گرفتگی به مرکر فوریت های پزشکی ۱۱۵ گزارش شد که بلافاصله تیمی از اورژانس شهری گل تپه به محل اعزام شدند.
وی اضافه کرد: پس از حضور تیم های اورژانس در محل مشخص شد که مدتی از مرگ این ۲ شهروند گذشته است و تلاش های تیم اورژانس برای احیای آنها نیز بی نتیجه بود.
روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: بررسی های اولیه گویای این است که نشت گاز شهری از سماور موجب این مسمومیت بوده است.
عبدالملکی یادآوری کرد: پارسال ۲۴۷ مورد مسمومیت با گاز مونوکسید کربن در استان همدان ثبت شدکه ۱۹ نفر فوت کردند همچنین ۱۸۷ نفر به بیمارستان منتقل و ۴۱ نفر در محل درمان شدند.
وی بیان کرد: امسال تاکنون نیز ۵۷ مورد مسمومیت با گاز مونوکسید کربن در استان همدان گزارش شده است که سه تن فوت کردند همچنین ۳۴ نفر به بیمارستان منتقل و ۲۰ نفر در محل درمان شدند.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
|
|
 |
|
|
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام
بلامانع است.
|
|
|
روزنامه همدان پیام (
اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي،
سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول:
نصرت ا... طاقتي احسن
-
سردبير: يدا... طاقتي
احسن
نشاني: همدان، خيابان
شريعتي، ابتداي خيابان مهديه،
ساختمان پيام
تلفن: 8264433
(0811)
- فکس: 8285048
(0811) - سازمان
نیازمندی: 8264400
(0811) - ايميل:
info@hamedanpayam.com |
|