ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 26 شهريور 1405 - شماره 5512
 


امروز : جمعه ، 27 شهريور 1405

Today : Fri, September 18, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  116139 تاریخ انتشار:  1399-12-09 - 10:28 تعداد بازدید:  528
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

کشف یک‌تن انواع مواد مخدر در نهاوند

حوادث

نهاوند-خبرنگار همدان‌پیام: از ابتدای سال تا امروز با تلاش پلیس شهرستان نهاوند یک‌تن انواع مواد مخدر کشف و چندین باند قاچاق متلاشی شدند.
فرمانده نیروی انتظامی نهاوند گفت: در ۱۱ ماه سالجاری خادمین مردم در نیروی انتظامی نهاوند با تلاش شبانه‌روزی عملکرد خوبی در بخش‌های مختلف داشتند.
احمد ساکی، به حوزه سرقت اشاره کرد و اظهار داشت: در بخش وقوع سرقت کاهش یک‌درصدی و در کشف سرقت افزایش ۳۲ درصدی را داشتیم.
وی با اشاره به دغدغه شهروندان درباره سرقت منزل، افزود: در بخش کشف سرقت خانگی افزایش ۷۰ درصدی داشتیم و در این مدت ۵۰۰ نفر سارق دستگیرشده‌اند.
ساکی گفت: با توجه به افزایش خریدهای نوروزی از شهروندان درخواست داریم حتی‌المقدور از کارت‌بانکی استفاده کنند و پول نقد به‌همراه نداشته باشند تا احتمال سرقت در مکان‌های شلوغ کاهش یابد.
ساکی بیان کرد: در حوزه دستگیری خرده‌فروشان و معتادان در شهرستان حدود ۳۰ درصد افزایش داشتیم.
وی ادامه داد: از ابتدای سال تا امروز حدود یک‌تن کشفیات انواع مخدر داشتیم و چندین باند متلاشی شدند و این میزان کشفیات در سال‌های گذشته در نهاوند بی‌سابقه بوده است.
فرمانده نیروی انتظامی نهاوند افزود: در این بخش ۳۳ درصد افزایش کشفیات داشتیم که این امنیت مدیون مشارکت‌های مردم و شهروندان عزیز است.
وی به عملکرد خوب پلیس فتا اشاره کرد و بیان داشت: در مدت ۱۱ ماهه کاهش صد درصدی جرایم اینترنتی را در شهرستان داشتیم که نشان‌دهنده فعالیت خوب و مؤثر پلیس فتای شهرستان و استان است.

 دستگیری سارق در نهاوند
ساکی تشریح کرد: مأموران کلانتری 12 شهرستان نهاوند با اقدامات فنی و اطلاعاتی در 48 ساعت گذشته 3 سارق را شناسایی و دستگیر کردند.
وی افزود: مأموران این یگان از یک واحد صنفی، 129 عدد آبمیوه و 143 قلم انواع وسایل بهداشتی غیرمجاز را کشف و یک متهم را در این خصوص دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان نهاوند در پایان با قدردانی از تلاش کارکنان انتظامی شهرستان، گفت: پرونده‌های قضایی جداگانه‌ای در حوزه سرقت و قاچاق تشکیل و اقدامات تکمیلی و بازجویی‌های فنی و قانونی در این راستا در دستور کار قرار دارد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com