| پنجشنبه - 26 شهريور 1405 - شماره 5512 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
کد مطلب: 126406 |
تاریخ انتشار: 1401-06-19 - 14:59 |
تعداد بازدید: 285 |
|
|
|
|

مرگ باغدار سرکانی بر اثر سقوط از درخت بادام
حوادث
مدیر روابط عمومی ادارهکل پزشکی قانونی استان همدان اعلام کرد: یک نفر در تویسرکان بر اثر سقوط از درخت بادام(فصل برداشت محصول) جان خود را از دست داد.
علیرضا صارمی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه این مرد میانسال روز گذشته در شهر سرکان دچار این حادثه شد، اظهار کرد: با آغاز فصل برداشت محصول (گردو تکانی) از باغات استان، متأسفانه شاهد حوادث دلخراش این چنینی هستیم.
وی با اشاره به اینکه بیشترین حوادث سقوط از درخت در شهرستان تویسرکان اتفاق می افتد، افزود: با وجود هشدارهای مکرر برای جلوگیری از بروز سوانح ناشی از گردوتکانی، بی توجهی به این توصیه و هشدارها همه ساله منجر به فوت و مصدومیت جمعی از مردم می شود.
صارمی با بیان اینکه باغداران باید از روش های ایمن برای گردو تکانی استفاده کنند، گفت: استفاده از روش های نوین برای برداشت گردو از جمله اقدامات مؤثر برای پیشگیری از این سوانح است همچنین به کارگیری دستگاه ها برای تکاندن درخت گردو نیز نقش مؤثری در کاهش حوادث در این زمینه دارد.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
|
|
 |
|
|
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام
بلامانع است.
|
|
|
روزنامه همدان پیام (
اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي،
سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول:
نصرت ا... طاقتي احسن
-
سردبير: يدا... طاقتي
احسن
نشاني: همدان، خيابان
شريعتي، ابتداي خيابان مهديه،
ساختمان پيام
تلفن: 8264433
(0811)
- فکس: 8285048
(0811) - سازمان
نیازمندی: 8264400
(0811) - ايميل:
info@hamedanpayam.com |
|