تیم فوتبال پورتو در حضور مهاجم ایرانی خود برابر سانتاکلارا به برتری دست یافت. از هفته هشتم لیگ برتر فوتبال پرتغال، پورتو مدافع عنوان قهرمانی به میهمانی سانتاکلارا رفت و درنهایت به برتری یک بر صفر دست یافت.«لوییس دیاز» تنها گل این دیدار را برای پورتو به ارمغان آورد تا تیمش با ۱۶ امتیاز و موقتی به رتبه دوم برسد.«مهدی طارمی» در این دیدار برای نخستین بار در رقابتهای لیگ پرتغال در ترکیب اصلی پورتو قرار گرفته بود. در دقیقه ۶۵ جای خود را به «موسی مارگا» داد.
فرار برایتون و جهانبخش از شکست
تیم فوتبال لیورپول در دیدار خارج از خانه مقابل برایتون با تساوی یک بر یک متوقف شد. علیرضا جهانبخش از دقیقه ۷۰ وارد میدان شد.
از هفته دهم لیگ برتر باشگاههای انگلیس، برایتون در خانه خود از لیورپول مدافع عنوان قهرمانی پذیرایی کرد که این بازی با تساوی یک بر یک به اتمام رسید.
VAR در این دیدار ۲ گل لیورپول را مردود کرد و برای برایتون در دقیقه ۹۲ پنالتی گرفت تا مانع برتری شاگردان «یورگن کلوپ» شود.
علیرضا جهانبخش وینگر ایرانی برایتون در این دیدار نیمکتنشین بود و در دقیقه ۷۰ به جای لالانا وارد میدان شد.
لیورپول با این تساوی به امتیاز ۲۱ رسید و بهطور موقت صدرنشین شد و برایتون هم به امتیاز ده رسید.
پیروزی لژیونرهای والیبال ایران در لیگ بلژیک
تیم گرینیارد مازیک در هفته هشتم لیگ والیبال بلژیک با حضور بازیکنان ایرانی خود به پیروزی رسید.
در آغاز هفته هشتم لیگ والیبال بلژیک، گرینیارد مازیک با نتیجه 3 بر یک مقابل میزبان رده سومی خود لیندمانز به پیروزی رسید.
«جواد کریمی» در هر 4 ست بازی پاسور اصلی گرینیارد بود و ۲ امتیاز با حمله و یک امتیاز هم با دفاع روی تور گرفت. «امیرحسین اسفندیار» دریافتکننده تیم ملی ایران نیز از آغاز بازی در ترکیب اصلی این تیم بود اما از میانه ست سوم از زمین خارج شد. اسفندیار هم در این بازی 5 امتیاز با حمله، ۲ امتیاز با دفاع، یک امتیاز با سرویس و در مجموع 8 امتیاز برای تیمش کسب کرد.
گرینیارد پس از برد دیشب همچنان در رده دوم جدول قرار دارد. این تیم تاکنون ۶ برد و ۱۹ امتیاز از 7 بازی خود کسب کرده است.