ttttt1405-05-231405-06-02bool(false) 1405-05-231405-06-02bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 2 شهريور 1405 - شماره 5493
 


امروز : دوشنبه ، 2 شهريور 1405

Today : Mon, August 24, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  128935 تاریخ انتشار:  1401-09-27 - 19:32 تعداد بازدید:  422
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

برخی‌ها بدنبال انحلال تیم شهرداری هستند

ورزشی

 
جای تأسف است که یک استان توان مخارج ارزان‌ترین تیم لیگ یک را ندارد.

سرمربی تیم فوتبال شهرداری همدان با اعلام این مطلب گفت: مسابقات لیگ دسته یک فوتبال کشور بعد از وقفه یک ماهه در شرف آغاز است و اکثر تیم‌هایی که شکل و ساختار مناسبی داشتند به خوبی از این فرصت ارزشمند برای تقویت نقاط ضعف خود استفاده کردند.

احمد جمشیدیان افزود: ما متأسفانه شرایط بسیار سختی را در این مدت پشت‌سر گذاشتیم و گویا کسی نگران وضعیت موجود تیم نیست در مدت تعطیلات تنها ۳ بازی دوستانه با تیم‌های لیگ استان برگزار کردیم.و با مشکلات زیادی مواجه هستیم.

وی خاطرنشان کرد: ۴ بازیکن به قطعیت از ما تا به امروز جدا شده‌اند و شاید این نفرات افزایش نیز پیدا کنند به طوری که ما در بازی جام حذفی در مجموع ۱۱ بازیکن در اختیار داشتیم و  ۷ بازیکن هم از  رده‌های امید وجوان باشگاه بودند. در حال حاضر تنها ۵‌بازیکن غیربومی در اختیار داریم و شاکله ما بیش از پیش بومی شده است.
سرمربی تیم فوتبال شهرداری همدان عنوان کرد: تیمی که ما آماده رقابت‌ها کرده بودیم به راحتی می‌توانست در جمع مدعیان قرار بگیرد اما رفته رفته عملکرد باشگاه باعث شد انسجام تیم ما به مشکل بخورد.

وی با اشاره به دیدار هفته پانزدهم لیگ دسته یک فوتبال کشور گفت: بازی ما برابر پارس‌جنوبی جم مصاف دارا و ندار است اما ما با تمرکز وارد میدان می‌شویم.

تقریبا ۳۰ درصد نفرات تیم را از دست داده ایم ولی نفراتی که در اختیار داریم متحد و همدل هستند و برای موفقیت و آینده فردی و تیمی خود تا سوت پایان مسابقات خواهند جنگید. جمشیدیان با بیان اینکه شرایط در نیم فصل دوم بسیار سخت‌تر خواهد بود، بیان کرد: نیم فصل دوم تیم‌ها برای کسب یک‌امتیاز دست به هر کاری خواهند زد و برای کسب امتیاز باید تا پای جان با تمام امکانات بجنگید.

وی ادامه داد: شرایط‌مان بسیار حساس و حیاتی بوده و انتظار داریم شهردار ورزش دوست همدان، مدیران شهرداری و مدیریت باشگاه با پرداخت به موقع قراردادها و تعهدات هر چه زودتر تیم را از بحران خارج کنند.ما تا آخرین لحظه برای حفظ سهمیه ارزشمند لیگ دسته یک فوتبال کشور برای استان‌مان خواهیم جنگید و دلسرد نخواهیم شد، توقع داریم پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین از پس هزینه‌های ارزان‌ترین تیم لیگ یک کشور به عنوان آبروی فوتبال و ورزش استان بربیاید و جای بسی تأسف است که هنوز بعضی در این شهر به دنبال انحلال و سنگ‌اندازی برای تیم هستند.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com