ttttt1405-05-221405-06-01bool(false) 1405-05-221405-06-01bool(false) 1405-05-221405-06-01bool(false) 1405-05-221405-06-01bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 1 شهريور 1405 - شماره علوم
 


امروز : يكشنبه ، 1 شهريور 1405

Today : Sun, August 23, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  114198 تاریخ انتشار:  1399-09-19 - 11:05 تعداد بازدید:  417
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

همدانی‌ها فقط با صعود پاس راضی می‌شوند

نویسنده : سلیمان رحیمی

ورزشی


 تیم فوتبال پاس، تیم ریشه‌دار و قدیمی ایران است که پس از سال‌ها افتخارآفرینی در لیگ کشور و حضور در جام باشگاه‌های آسیا و فتح این جام پرافتخار که پس از استقلال تنها تیم ایرانی است که این جام معتبر را بالای سر برده و در ویترین افتخارات خود نگهداری می‌کند، به همدان منتقل شد.
قطب سوم فوتبال پایتخت پس از انتقال به همدان سیر نزولی گرفت و حالا پنجمین فصل حضور در لیگ دسته دوم را تجربه می‌کند و امسال مصمم به صعود به لیگ دسته یک می‌باشد.
سبزپوشان همدان در 2 فصل گذشته با احمد جمشیدیان مربی بومی، کارنامه قابل قبولی کسب کردند و تا یک قدمی صعود پیش رفتند اما در هر 2 فصل در گام آخر کم آورند و ناکام ماندند. پس از این ناکامی مسئولان استان تصمیم گرفتند برای صعود به لیگ یک، سکان هدایت تیم را به مربی باتجربه‌ای چون مهدی پاشازاده بسپارند. پاشازاده که سابقه صعود با تیم‌های مختلف را در کارنامه خود دارد و تاکنون با تیم‌هایی چون آلومینیوم اراک، پارس جنوبی جم، شهرداری تبریز، گسترش فولاد تبریز و شاهین بوشهر به لیگ یک صعود کرده و کارنامه درخشانی دارد، حالا مصمم است روند موفقیت و صعود به دسته یک را امسال با تیم پاس همدان تجربه کند تا رکورد جذاب خود را بهبود ببخشد.
پاشازاده که در تمرینات بسیار مصمم و جدی است قاسم سیانکی و مهدی سلگی را به‌عنوان دستیار و محمدرضا کیانی مربی بومی همدان را به‌عنوان مربی دروازه‌بان‌های پاس انتخاب کرده و با این گروه در تلاش است تا تیم پاس را به‌عنوان یک مدعی تمام‌عیار وارد کارزار رقابت‌های لیگ 2 نماید.
پاسی‌ها امسال در نقل و انتقالات نیز کارنامه موفقی از خود برجای گذشته‌اند.
پاس با جذب بازیکنانی چون حسن قره‌داغی، موسی شهبازی، گودرز داوودی، امیرحسین وثوق، اشکان واحدی، الیاس صالحی، مهران کشاورز، محمدرضا اجاقی، محمدرضا پایداری، محمد آشتیانی، داوود سعادتی، مقداد اکبرخواه، رسول رضایی، متین جعفری و میلاد حسن‌پور در کنار بازیکنان باقیمانده از فصل گذشته چون محمدصادق نادرپور، امین و رضا کاشفی، عرفان فتاحی، محسن یاری، محمد عنایتی، ابوالفضل زمردی و پویا میرزایی عزم خود را برای صعود جزم کرده و تنها صعود به لیگ یک همدانی‌ها را راضی خواهد کرد و همه از هوادار گرفته تا مسئولان از تیم پاشازاده تنها صعود به لیگ یک را می‌خواهند.
حالا با مدیریت خوب امیر عظیمی که در چند ماه گذشته حمایت‌های خوبی را از پاس داشته در کنار مهدی پاشازاده نظم خوبی به پاس داده‌اند و تیمی را بسته‌اند تا هواداران پرشور آن پس از سال‌ها به صعود به لیگ یک امیدوار باشند. پاسی‌ها امسال یک اردوی ده روزه در تهران داشتند و در روزهای گذشته نیز در ورشگاه شهید حاجی‌بابایی تمرینات آماده‌سازی خود را دنبال کردند، درحالی‌که ده روز تا آغاز رقابت‌های فصل جاری باقی مانده، این تیم اردویی چند روزه را دوباره در تهران برگزار کرده و چند بازی تدارکاتی را نیز در دستور کار قرار داده است.
پاس پس از 2 دیدار تدارکاتی در همدان با تیم‌های گرین کشاورز نهاوند و فولاد ملایر که در لیگ دسته سوم حضور دارند در اردوی تهران ابتدا به مصاف اسپاد تهران از تیم‌های حاضر در لیگ 2 رفت که در این بازی موفق شد با 3 گل این تیم را شکست دهد. در این دیدار سیامک رضایی و موسی شهبازی 2 گل برای پاس گلزنی کردند و عرفان فتاحی بازیکن بومی پاس نیز با 2 پاس گل، روز موفقی را سپری کرد.
پاسی‌ها در انتهای این اردو 2 بازی نیز با تیم لیگ برتری پیکان تهران انجام دادند که ابتدا در مقابل جوانان این تیم 3 بر 2 تن به شکست دادند و در آخرین بازی نیز با تیم بزرگسالان پیکان دیدار کردند تا پاشازاده بیشتر نقاط ضعف و قوت تیم خود را بشناسد.
تیم فوتبال پاس همدان در دیداری تدارکاتی با نتیجه پُرگل 3 بر یک مقابل تیم لیگ برتری پیکان تهران به پیروزی رسید.
در این دیدار تارتار مربی پیکان به بازیکنانی که در بازی روز دوشنبه مقابل گل گهر به میدان رفته بودند استراحت داد و از بازیکنان ذخیره خود در ترکیب تیم پیکان استفاده کرد.
گل‌های پاس را در این بازی محمدعلی اکبرخواه با به ثمر رساندن 2 گل در دقایق 15 و 57 دبل کرد و گل سوم پاسی‌ها را نیز در دقایق پایانی بازی ابوالفضل زمردی به ثمر رساند.
تک گل خودروسازان را نیز فرزاد حاتمی در دقیقه 64 وارد دروازه پاس کرد.
پاسی‌ها امروز به همدان باز می‌گردند تا خود را مهیای آغاز رقابت‌ها کنند. این تیم در نخستین دیدار خود روز دوشنبه یکم دی‌ماه میزبان تیم عقاب تهران خواهد بود و در این بازی از چهره پاس در فصل جدید رونمایی خواهد شد.
هر چند علاقه‌مندان بی‌صبرانه منتظر آغاز رقابت‌ها هستند اما شیوع بیماری منحوس کووید-19 آنها را از تماشای بازی‌های پاس محروم کرده است که امیدواریم فروکش کند و دوباره شاهد حضور هواداران در ورزشگاه باشیم. فوتبال بدون هوادار رنگ و بویی ندارد و این تماشاگرانند که به فوتبال روحیه می‌دهند و بازیکنان انگیزه مضاعفی می‌گیرند.
مدیرعامل باشگاه پاس به خبرنگار ما گفت: امسال هیچ حریف آسانی در لیگ دسته دوم فوتبال کشور وجود ندارد و تمام هدف ما صعود به لیگ یک است و از کادر فنی تیم خواسته‌ایم تا بهترین‌ها را جذب کند و تاکنون نیز تمامی نیازهای ضروری تیم را برآورده کرده‌ایم.
امیر عظیمی با اشاره به برپایی اردوی چند روزه در تهران گفت: این اردوها براساس خواسته کادر فنی بود و چند بازی تدارکاتی برگزار کردیم. به هرحال تیمی که می‌خواهد حضوری موفق در مسابقات داشته باشد باید در چند بازی تدارکاتی پیش از فصل محک بخورد تا نقاط ضعف تیم برطرف شود.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون هر آنچه برای یک تیم مدعی لازم است هزینه کرده‌ایم و امیدواریم مسئولان با حمایت‌های لازم بستر موفقیت تیم در فصل جاری را مهیا سازند. البسه تیم نیز به‌طور کامل تأمین شده و ظرف روزهای آتی تحویل تیم می‌شود.
امیدواریم که فصل ناکامی های پاس به سر آمده باشد و این تیم از همان هفته اولیه به‌عنوان یک مدعی تمام‌عیار خود را نشان دهد و همدانی‌ها پس از سال‌ها ناکامی سرانجام مزه شیرین صعود را بچشند و دوباره شور و اشتیاق به جامعه ورزش استان بازگردد.




بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com