ttttt1405-05-221405-06-01bool(false) 1405-05-221405-06-01bool(false) 1405-05-221405-06-01bool(false) 1405-05-221405-06-01bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 1 شهريور 1405 - شماره علوم
 


امروز : يكشنبه ، 1 شهريور 1405

Today : Sun, August 23, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  116334 تاریخ انتشار:  1399-12-16 - 12:24 تعداد بازدید:  367
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

قایقرانان پاس در کشور سوم شدند

ورزشی


 تیم روئینگ قایقرانی بانوان همدان بر سکوی سوم لیگ کشور ایستاد.
تیم قایقرانی بانوان همدان بر سکوی سوم نخستین دوره لیگ برتر روئینگ کشور یادواره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی ایستاد.
دور برگشت لیگ برتر روئینگ بانوان به میزبانی دریاچه آزادی برگزار شد و بانوان همدانی در مجموع عنوان سوم را کسب کردند.
در روئینگ تک نفره سبک‌وزن ۲۵۰ متر کیمیا زارعی از تیم پاس همدان نایب قهرمان شد.
همچنین در روئینگ امدادی 4 در ۲۵۰ متر، تیم پاس همدان با ترکیب فاطمه صفری، ساقی ملکی، مریم کرمی و کیمیا زارعی سوم شد.
بر این اساس در پایان 4 مرحله مسابقه، باشگاه آرتمیس با ۱۴۱ امتیاز قهرمان نخستین دوره لیگ برتر روئینگ بانوان شد، دانشگاه آزاد با ۱۳۷ امتیاز در رده دوم قرار گرفت و پاس همدان با ۸۱ امتیاز سوم شد.
تیم همدان پیش از این در لیگ قایقرانی آب‌های آرام نیز موفق به کسب عنوان سوم شده بود.


بدمینتون در اسدآباد فعال شد
 رشته ورزشی بدمینتون در اسدآباد دوباره فعالیت خود را آغاز کرد
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان اسدآباد با اعلام این خبر اظهار کرد: فعالیت رشته بدمینتون برای چند ماه به‌علت مشکلات حقوقی در شهرستان متوقف شده بود که با مرتفع شدن مشکلات و اختصاص اعتبار، این هیأت دوباره فعالیت خود را آغاز کرد.
علی جمور با بیان اینکه اطلاع‌رسانی‌ها درباره فعالیت دوباره این رشته ورزشی توسط هیأت ورزشی در شهرستان انجام گرفته است، یادآور شد: تاکنون با اطلاع‌رسانی‌های انجام شده تعدادی عضو نیز جذب و برای آغاز فعالیت، کادر مربی آقا و خانم مشخص شده‌اند. در ضمن مکان برگزاری تمرینات این رشته ورزشی در سالن‌های سرپوشیده ورزشی شهرستان خواهد بود. وی در ادامه با بیان اینکه سایت تیراندازی با کمان شهرستان اسدآباد در دست ساخت و تکمیل است، تصریح کرد: با تکمیل و راه‌اندازی این طرح شهرستان اسدآباد هم صاحب سالن تیراندازی با کمان خواهد شد.

نخستین کارگاه آموزشی رشته کبدی در همدان
 نخستین کارگاه آشنایی با رشته کبدی با حضور مدرسین مجرب فدراسیون در همدان برگزار می‌شود.
رئیس هیأت کبدی استان با اعلام این مطلب افزود: یکی از اصول پایه توسعه ورزش، آموزش است و با ارائه دوره‌های آموزشی ضمن دانش‌افزایی موجبات توسعه ورزش استان نیز فراهم می‌گردد.
سیدمصطفی موسوی با اشاره به افتخارات کسب شده توسط کبدی کاران در مسابقات ملی و بین‌المللی بیان داشت: ورزش کبدی یکی از رشته‌های پرافتخار در سطح کشور و استان همدان است و برای تداوم افتخارآفرینی باید این رشته به مخاطبان علاقه‌مند معرفی شود.
وی با اشاره به برنامه‌های هیأت برای آموزش گفت: با توجه به اخذ مجوزهای لازم برای برگزاری دوره آموزشی داوری و مربیگری به میزبانی همدان، برگزاری دوره آشنایی با کبدی از الزامات و پیش‌نیازهای دوره مربیگری و داوری می‌باشد. طبق زمانبندی انجام‌شده و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، در آینده نزدیک اقدامات خوبی در این راستا انجام خواهد شد.

 

همدان سرشار از استعدادهای داوری فوتبال است
 همدان یکی از قطب‌های داوری فوتبال کشور بوده و سرشار از استعدادهای ناب است.
نایب رئیس هیأت فوتبال استان با اعلام این مطلب با اشاره به برگزاری دوره ارتقای درجه 2 داوری فوتبال در همدان، اظهار کرد: خوشبختانه در چند ماه اخیر شاهد تحولات خوبی در دپارتمان داوری هیأت فوتبال استان بودیم و در این مدت دوره‌های ارتقای داوری فوتبال و فوتسال را برگزار کردیم.
کمال عربیان افزود: در این دوره از کلاس‌ ارتقای داوری درجه 3 به 2 فوتبال شاهد بودیم و جوانان خوب و با استعدادی شرکت کردند که به‌طور قطع آینده داوری استان همدان را تضمین خواهند کرد.
وی با بیان اینکه همدان از گذشته تاکنون در بحث داوری از استان‌های صاحب نام کشور بوده است، گفت: وجود 3 داور بین‌المللی درحال‌حاضر در همدان نشان می‌دهد که استان همدان پرچمدار داوری در کشور است.
وی خاطرنشان کرد: استان همدان سرشار از استعدادهای ناب داوری فوتبال و فوتسال در 2 بخش آقایان و بانوان است.
عربیان با اشاره به سیاست هیأت فوتبال استان در حمایت از جامعه داوری بیان کرد: هدف‌گذاری ما پرورش و استعدادیابی داوران بوده و با برگزاری دوره‌های مختلف به‌دنبال افزایش داوران استان هستیم.
وی عنوان کرد: از داوری در لیگ دسته یک و برتر استان تا رسیدن به سطوح بین‌المللی با قدرت از داوران خود حمایت می‌کنیم چون اعتقاد داریم استان ما می‌تواند قطب اصلی داور کشور باشد.


ملایر قهرمان وزنه‌برداری استان شد
 مسابقات انتخابی وزنه‌برداری استان همدان یادواره سردار شهیدحسین همدانی برگزار شد و تیم شهرستان ملایر با اقتدار به مقام قهرمانی رسید.
مسابقات انتخابی وزنه‌برداری قهرمانی استان یادواره سردار شهید حسین همدانی به میزبانی شهر همدان در مجموعه ورزشی تختی این شهرستان برگزار شد.
در این رقابت ها 34 ورزشکار از شهرهای همدان، ملایر، نهاوند واسد‌آباد حضور داشتند که با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی روی تخته رفتند. در پایان این مسابقات شهرستان ملایربا کسب 261 امتیاز به مقام قهرمانی رسید و شهرستان نهاوند با 246 امتیاز دوم و اسد آباد با 163 امتیاز مقام سوم شدند. تیم همدان نیز باکسب 81 امتیاز در رتبه چهارم قرار گرفت.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com