ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
شنبه - 31 مرداد 1405 - شماره 5490
 


امروز : يكشنبه ، 1 شهريور 1405

Today : Sun, August 23, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  102039 تاریخ انتشار:  1398-09-07 - 12:05 تعداد بازدید:  318
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

سقوط نمایندگان استان به لیگ‌های استانی
شهردار مریانج در بابل غزل خداحافظی خواند

ورزشی


 هفته دوازدهم از رقابت‌های فوتبال لیگ دسته سوم کشور جام آزادگان در گروه دوم با انجام 5 بازی در شهرهای مختلف دنبال شد و نماینده استان همدان با قبول شکست سقوط خود به لیگ استان را قطعی کرد.
تیم فوتبال شهرداری مریانج در این هفته راهی بابل شده بود تا با ستاره کاسپین این شهر دیدار کند. نماینده استان در این بازی حملات زیادی را روی دروازه حریف انجام داد اما مهاجمان از این حملات سودی نبردند و در نهایت دو بار در ضد حمله اسیر گلزنی ستاره کاسپین شدند و در سر انجام بازی را واگذار کردند. شهرداری مریانج با این شکست 13 امتیازی شد و عملاً سقوط خود به لیگ استانی را قطعی کرد و دیگر در بازی آخر شانسی ندارد.
سرمربی این تیم با تمجید از داوران این دیدار مدعی شد که ما به خودمان باختیم و بازیکنان من نتوانستند از حملات پرتعداد خود استفاده کنند و در عرض دو گل مبتدی خوردیم و با این شکست دیگر شانسی برای بقا در لیگ 3 نداریم.
محمود الماسی سطح قضاوت داوران این دیدار را در حد لیگ برتر دانست و آن را ستود.
حال با این اوصاف شهرداری مریانج فصل آینده باید در لیگ استانی شرکت کند.
دیگر نماینده استان ذوب فلزات بهار نیز پس از کسب نتایج ضعیف به بهانه اعتراض به داوری‌ها در هفته‌های پایانی از ادامه حضور در مسابقات انصراف داد تا احتمالاً با سقوط به لیگ یک استان سرنوشت خود را رقم بزند.
اما در دیگر دیدارهای این گروه تیم برق‌آرا البرز شگفتی‌ساز شد و با یک گل تیم صدرنشین و بدون شکست آذرآب اراک را مغلوب کرد تا امیدهایش برای صعود افزایش یابد. تیم آذرآب علی‌رغم این شکست همچنان با 24 امتیاز در صدر جدول است و صعود این تیم به مرحله دوم قطعی است.
تیم دماوند آمل نیز میزبان خود شاهین زنجان را با 7 گل در هم کوبید تا با 21 امتیاز به رده دوم صعود کند و شانس خود را برای حضور در مرحله دوم افزایش دهد.
تیم سولدوز نقده نیز با دو گل کیمیای تهران را مغلوب ساخت و دو تیم آبیدر سنندج و شهروند رامسر نیز بدون گل به تساوی رضایت دادند.
در حالی که تنها یک هفته به پایان این رقابت‌ها باقی است تیم آذرآب با 24 امتیاز صعود خود را قطعی کرده و برای معرفی تیم دوم دوئل دو تیم دماوند آمل 21 امتیازی و برق‌آرای 19 امتیازی سرنوشت ساز است و یکی از این دو تیم، صعود می‌کنند تیم‌های فرهنگ البرز و کاسپین بابل با 18 و شهروند رامسر، سولدوز نقده و آبیدر سنندج نیز با 17 امتیاز برای بقا در لیگ دسته سوم چشم به دیدار‌های پایانی دارند.
همچنین سقوط تیم‌های کیمیای تهران، شهرداری مریانج، ذوب فلزات بهار، شاهین زنجان و آریونجم تهران به لیگ‌های استانی قطعی شده و بازی‌های آخر این تیم‌ها تشریفاتی خواهد بود.
دو تیم اول این مسابقات به رقابت‌های اصلی لیگ دسته سوم صعود می‌کنند وسه تیم سوم تا پنجم نیز در لیگ دسته سوم سال آینده حضور خواهند داشت ومابقی تیم‌ها به رقابت‌های استانی سقوط خواهند کرد.











 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com