ttttt1405-06-191405-06-29bool(false) 1405-06-191405-06-29bool(false) 1405-06-191405-06-29bool(false) 1405-06-191405-06-29bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 29 شهريور 1405 - شماره 5514
 


امروز : يكشنبه ، 29 شهريور 1405

Today : Sun, September 20, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  130749 تاریخ انتشار:  1401-12-13 - 12:10 تعداد بازدید:  787
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

دیدار پاس با قعرنشین در الغدیر

نویسنده : فاطمه السادات باب الحوایجی

ورزشی



 تیم فوتبال پاس همدان امروز در ورزشگاه الغدیر باقر شهر تهران به میهمانی تیم قعرنشین مسابقات ویستاتوربین تهران می‌رود.

هفته نوزدهم رقابت‌های فوتبال دسته دوم کشورجام آزادگان در گروه A امروز با انجام 6 بازی در شهرهای مختلف دنبال می‌شود که در یکی از این دیدارها تیم فوتبال پاس همدان در ورزشگاه الغدیر باقرشهر تهران میهمان تیم فانوس‌به‌دست ویستاتوربین تهران خواهد بود.

پاس که هفته گذشته با غلبه بر حریف خود اترک بجنورد یک پله صعود کرد و به رده ششم جدول رسید، امیدوار است با حمایت مسئولان این روند را دنبال کند و در جدال با تیم قعرنشین جدول به دنبال پیروزی و کسب 3 امتیاز بازی است.

شاگردان هادی گل‌محمدی علی‌رغم تمام مشکلات و نارسایی‌ها و بی‌مهری متولیان ورزش استان، فوتبال قابل قبولی ارائه می‌دهند و جایگاه این تیم و امتیازات کسب شده حکایت از آن دارد که اگر در ابتدای فصل توجه بیشتری به این تیم می‌شد و خوب یارگیری می‌کرد امسال از بخت بالایی برای صعود برخوردار بود.

در این بازی تیم پاس با بازیکنانی چون علی قره‌باغی، محمد عنایتی، امین کاشفی، محسن وفائی، مرتضی سنجانکی، آرمین پناهی، مسعود فاقرلو، هانی تمیمی‌نژاد، سعید فولادی، نیما ظفریان وکاپیتان اویس کردجهان مقابل حریف تهرانی قدم به میدان می‌گذارد.

پاس جایگاه خوبی در جدول دارد هرچند امید چندانی برای صعود ندارد اما ناامید نیز نیست ولی می‌تواند شانس حضور در پلی‌آف را داشته‌باشد.

پاسی‌ها از یکی از بازیکنان مس سونگون شکایت کرده‌اند و به دنبال آن هستند تا با پیگیری شکایت خود، تخلف باشگاه تبریزی را به اثبات برسانند و اگر چنین شود، مس سونگون امتیازات زیادی را از دست خواهد دارد.

آنگاه چند تیم این فرصت را خواهند داشت تا خود را به پلی‌آف برسانند و امتیازات نزدیک تیم‌های فولاد هرمزگان، ایمان سبز شیراز، سپیدرود رشت، پاس همدان و بعثت کرمانشاه این نوید را می‌دهد که بازی‌های باقی‌مانده برای این تیم‌ها حکم مرگ‌وزندگی را داشته‌باشد و این مستلزم آن است که باشگاه ویستاتوربین نیز علیه این بازیکن مس سونگون شکایت کند تا در محاکم قضایی فدارسیون بررسی شود.

با این شرایط پاس نباید در بازی‌های باقی‌مانده عقب‌نشینی کند و در هربازی برای پیروزی و کسب 3 امتیاز قدم به میدان بگذارد تا در صورت صدور رأی بتواند به پلی‌آف نزدیک شود و بخت خود را برای صعود آزمایش کند. امروز همزمان با این بازی چند دیدار نیز برگزار می‌شود که با توجه به شرایط حاکم بازی‌های حساسی را پیش‌رو داریم.

مس سونگون تیم دوم جدول، امروز میزبان اسپاد تهران است و فولاد هرمزگان صدرنشین و بخت نخست صعود به لیگ یک در اهواز از شهید اورکی اسلامشهر پذیرایی می‌کند. تیم بعثت کرمانشاه راهی ارومیه می‌شود تا با نود این شهر دیدار کند، پانیک تالش میزبان فولاد هرمزگان خواهد بود و تیم اترک بجنورد نیز از تیم سپیدرود رشت پذیرایی می‌کند.



 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com