ttttt1405-05-221405-06-01bool(false) 1405-05-221405-06-01bool(false) 1405-05-221405-06-01bool(false) 1405-05-221405-06-01bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 1 شهريور 1405 - شماره علوم
 


امروز : يكشنبه ، 1 شهريور 1405

Today : Sun, August 23, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  118121 تاریخ انتشار:  1400-03-23 - 09:24 تعداد بازدید:  415
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

پاس با فرمانده جدید مقابل نیروی زمینی

نویسنده : سلیمان رحیمی

ورزشی


 تیم فوتبال پاس همدان با مربی جدید خود بابک صمدیان امروز در مصاف با نیروی زمینی به دنبال بقا در لیگ است.
هفته بیست‌وسوم رقابت‌های فوتبال لیگ دسته دوم قهرمانی باشگاه‌های کشور امروز با انجام 7 بازی در شهرهای مختلف دنبال می‌شود.
تیم فوتبال پاس همدان امروز در ورزشگاه، غدیر باقرشهر تهران میهمان تیم فوتبال نیروی زمینی است. 2 تیم که در میانه جدول قرار دارند در این دیدار به دنبال پیروزی هستند تا جایگاه خود را در جدول بهبود ببخشند. تیم فوتبال پاس که روی کاغذ هنوز خطر سقوط را احساس می‌کند امروز در شرایطی متفاوت به مصاف حریف می‌رود.
پس از آنکه به دنبال بدعهدی مدیران پاس در پرداخت‌ها علی قربانی سرمربی تیم یک‌طرفه قرارداد خود را فسخ و پاس را ترک کرد دیگر مربیان تیم نیز هفته قبل از این تیم جدا شدند تا تنها رضا کیانی مربی همدانی دروازه‌بان‌های پاس را مقابل نفت امیدیه در هفته گذشته هدایت کند و اکنون متولیان ورزش کشور برای 4 بازی باقی مانده بابک صمدیان را مأمور هدایت تیم کردند.
صمدیان که از مربیان جوان و با دانش بومی است و سابقه فعالیت در تیم‌های پاس و شهرداری را دارد و رئیس آکادمی پاس می‌باشد با حکم مدیرعامل تیم برای 4 بازی باقی‌مانده هدایت پاس را به عهده گرفت.
وی با شناخت نسبی از بازیکنان و با چند بازیکن مصدوم امروز پاس را هدایت می‌کند و امیدوار است با کسب نتیجه لازم بقای پاس را در لیگ 2 قطعی کند.
پاس با 25 امتیاز در مکان دهم قرار دارد برای آنکه بقای خود را قطعی کند به 3 امتیاز نیاز دارد هر چند با توجه به بازی‌های رو در روی تیم‌های پایین جدول حتی پاس با قبول 4 شکست نیز در لیگ 2باقی می‌ماند.
دیدارهای باقی مانده در بالا و پایین جدول حساس و سرنوشت‌ساز است در بالای جدول تقریباً صعود مس‌شهر بابک به لیگ یک قطعی است، اما رقابت برای حضور در بازی پلی‌اف بین تیم‌های نفت امیدیه شاهین بندر عامری، شهرداری ماهشهر و حتی شهید قندی یزد و شهدای بابلسر ادامه دارد و دیدارهای باقی سرنوشت‌ساز است.
در انتهای جدول نیز 3 تیم میلاد مهر تهران، سردار بوکان و شهرداری بم بیش از دیگر تیم‌ها خطر سقوط به دسته سوم را احساس می‌کنند و بازی‌های این هفته آنها حکم مرگ و زندگی را دارد.
در دیدارهای امروز مس شهر بابک یکه‌تاز جدول میهمان اترک بجنورد است. مسی‌ها برای قطعی کردن صعود به دنبال کسب 3 امتیاز این بازی است.
نفت امیدیه تیم دوم جدول با سردار بوکان تیم سیزدهم جدول دیدار می‌کند. این بازی برای هر دو تیم حیاتی است نفت برای صعود و سردار برای بقا به دنبال پیروزی هستند. این دیدار را داوران همدانی قضاوت می‌کنند. امید جمشیدی داور همدانی این بازی را سوت می‌زنند و بهروز عالمی‌روشن، محسن دوستان و محمد امیرنژاد وی را در این بازی حساس همراهی می‌کنند. تیم فوتبال شهرداری بم و میلاد مهر تهران 2 تیم انتهای جدولی بازی حساس را در شهر بم برگزار می‌کنند و تیم بازنده سقوطش قطعی می‌باشد.
تیم شمس‌آذر قزوین نیز میزبان شهدای بابلسر ، عقاب از شاهین بندر عامری پذیرایی می‌کند و 2 تیم شهرداری ماهشهر و شهید قندی یزد نیز مقابل هم قرار می‌گیرند.
دیدارهای هفته بیست‌وسوم گروه نخست نیز روز سه‌شنبه هفته جاری برگزار می‌شود.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com