ttttt1405-05-231405-06-02bool(false) 1405-05-231405-06-02bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 2 شهريور 1405 - شماره 5493
 


امروز : دوشنبه ، 2 شهريور 1405

Today : Mon, August 24, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  108976 تاریخ انتشار:  1399-03-12 - 07:00 تعداد بازدید:  195
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

فیفا فدراسیون ایران را تهدید به تعلیق کرد!

ورزشی


 فدراسیون بین‌المللی فوتبال در تازه‌ترین نامه به فدراسیون ایران بیش از ۸۰ ایراد به پیش‌نویس اساس‌نامه این فدراسیون وارد کرده و زمان کوتاهی را برای اصلاح آن درنظر گرفته است.
پس از نامه‌ای که فیفا به فدراسیون فوتبال ایران ارسال و تأکید کرد که تا انجام تغییرات در اساس‌نامه، حق برگزاری انتخابات را ندارید، مجمع 25 اسفند سال 98 لغو و مقرر شد مسئولان فدراسیون در سریع‌ترین زمان ممکن پیش‌نویس اساس‌نامه اصلاح‌شده را برای فدراسیون بین‌المللی فوتبال ارسال کنند.
به‌دنبال این اتفاق، کمیته حقوقی و تدوین مقررات فدراسیون فوتبال تهیه پیش‌نویس اساس‌نامه را در دستور کار قرار داد و قرار شد در چند مرحله این اصلاحات انجام شود و پس از طی شدن روال اداری، پیش‌نویس نهایی در اختیار کنفدراسیون فوتبال آسیا و فیفا قرار گیرد.
 

 

ابتلای نورافکن به ویروس کرونا
 بازیکن تیم فوتبال سپاهان اعلام کرد که به ویروس کرونا مبتلا شده است.
به گزارش ایسنا، امید نورافکن، بازیکن تیم فوتبال سپاهان در صفحه شخصی‌ خود در اینستاگرام اعلام کرد که به ویروس کرونا مبتلا شده است.پزشک باشگاه سپاهان اعلام کرد که 2 نفر از بازیکنان این تیم به این ویروس مبتلا شده‌اند و به همین دلیل اعضای این تیم بار دیگر تست کرونا دادند.تمرینات این تیم هم تا مشخص شدن وضعیت سلامتی اعضا، تعطیل شده است.


حسینی در ترابزون ماندنی شد
 باشگاه ترابزون ترکیه نسبت به تمدید قرارداد «سیدمجید حسینی» اقدام کرد.
رسانه‌های ترکیه اعلام کردند که قرارداد مدافع تیم ملی فوتبال ایران با ترابزون دهم تیرماه به اتمام می‌رسد.بر این اساس مسئولان باشگاه ترابزون که از عملکرد مدافع خود رضایت دارند، گزینه تمدید قرارداد یک‌ساله او را فعال کردند تا همچنان مدافع ایرانی را در ترکیب خود داشته باشند.چندی پیش اخباری مبنی بر ابراز تمایل چند باشگاه آلمانی برای جذب حسینی منتشر شد که این ادعاها هیچگاه عملی نشد.این مدافع ۲۴ ساله پس از درخشش در تیم فوتبال استقلال تهران و سپس جام‌جهانی، در سال ۲۰۱۸ به ترابزون ملحق شد.
 

باشگاه پرسپولیس قرارداد مهاجم جنجالی‌اش را فسخ کرد
 مدیر امور حقوقی باشگاه پرسپولیس، گفت: پیرو نامه‌نگاری‌های پیشین و با توجه به فعال شدن بندهای فسخ قرارداد به‌دلیل غیبت غیرموجه بازیکن از حضور در بازی‌ها و تمرینات، نامه فسخ قرارداد و پرداخت غرامت به باشگاه، برای وکیل استوکس ارسال شد.
مهدی خواجه‌وند اظهار کرد: پس از بررسی‌هایی که انجام شد و در پی نامه‌نگاری‌هایی که پیش از این انجام داده بودیم، نامه فسخ قرارداد آنتونی استوکس و درخواست غرامت از وی برای وکیل و مدیربرنامه‌های این بازیکن ارسال شد.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com