| دوشنبه - 2 شهريور 1405 - شماره 5493 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
کد مطلب: 102846 |
تاریخ انتشار: 1398-09-25 - 12:13 |
تعداد بازدید: 154 |
|
|
|
|
صنایع مانع صدرنشینی آراد شد
صنایع دستی لالجین صفر- آراد جورقان یک
ورزشی
گل: علی به نظر (70)
اخطار: علی کوروشی،حسین عباسی،مرتضی ظرافتی،امیرحسین نشی لو،مهدی به رخ وامیر خورشیدی (صنایع) و احمدشیرزاد وسعید دهقانی (آراد)
اخراج:محمد مهدی به رخ(صنایع)
داوران: محمد مولوی،رسول صالحی وایمان چگینی
نماینده هیأت: ابراهیم فرزامی
تیم صنایع: محمدرضا محمدی،میثم نجفی،امیر خورشیدی،مجتبی اوجی،علی کوروشی کیا،محمد حسین عباسی،مرتضی ظرافتی،مهرشاد ملکی(مهران لطیف یاری،امیرحسین شنلو(میلاد نیکو ثابت50) وعلی به نظر(سینا غلامی 57)
سرمربی: علی ضمیری
تیم آراد: حسین نجفی،پارسا لطفی،رضا قاسمی،مجید سلطانی،محمدمهدی به رخ،عباس نوری،محمدصالح ترابی(جواد امیری65)،مفدی زینعلی(جمال شکری77)سعید دهقانی،فرامرز انصاری،احمد شیرزاد وعرفان استخری
سرمربی: حسین سلیمانی سالمند
ورزشگاه شهدای لالجین هفته دوازدهم مسابقات فوتبال لیگ دسته اول قهرمانی باشگاههای استان یادواره شهید محمدحسین بشیری
تیم صنایع دستی لالجین به رهبری علی ضمیری این هفته میزبان یکی از مدعیان لیگ دسته اول آراد جورقان بود. در این بازی آراد برای حفظ صدرنشینی و بالا بردن بخت صعود به پیروزی سخت نیاز داشت اما صنایع که در نیمه دوم جدول ردهبندی قرار دارد بدون استرس مقابل میهمان خود صف آرایی کرد. بازی با حملات تیم آراد آغاز شد و شاگردان سلیمانی سالمند تلاش کردند تا دروازه صنایع را باز کنند اما هر بار در کمند مدافعان هوشیار حریف گیر میافتادند و راه به جایی نبردند و نیمه اول بدون گل به آخر رسید.
با شروع نیمه دوم باز این تیم آراد بود که تشنه گلزنی بود اما حملات کورکورانه آنها راه به جایی نبرد. تیم صنایع نیز در این بازی فوتبال زیبا با چاشنی خشونت به نمایش گذاشت و حملاتی را روی دروزاه آراد تدارک دید و سرانجام در دقیقه 70 علی به نظر موفق شد گل برتری صنایع را به ثمر برساند و صنایع با این پیروزی راه صعود آراد را ناهموار و سخت کرد و دو هفته پایانی چهره تیمهای صعود کننده را مشخص خواهد کرد.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
|
|
 |
|
|
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام
بلامانع است.
|
|
|
روزنامه همدان پیام (
اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي،
سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول:
نصرت ا... طاقتي احسن
-
سردبير: يدا... طاقتي
احسن
نشاني: همدان، خيابان
شريعتي، ابتداي خيابان مهديه،
ساختمان پيام
تلفن: 8264433
(0811)
- فکس: 8285048
(0811) - سازمان
نیازمندی: 8264400
(0811) - ايميل:
info@hamedanpayam.com |
|