ttttt1405-05-221405-06-01bool(false) 1405-05-221405-06-01bool(false) 1405-05-221405-06-01bool(false) 1405-05-221405-06-01bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 1 شهريور 1405 - شماره علوم
 


امروز : يكشنبه ، 1 شهريور 1405

Today : Sun, August 23, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  104363 تاریخ انتشار:  1398-10-24 - 12:03 تعداد بازدید:  172
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

با المپیکی‌شدن والیبال
مجموع سهمیه‌های ایران برای المپیک توکیو به ۴۱ رسید

ورزشی

 با کسب سهمیه المپیک توکیو توسط تیم‌ملی والیبال، مجموع سهمیه‌های کاروان ورزش ایران برای حضور در این دوره بازی‎ها به ۴۱ سهمیه انفرادی و تیمی رسید.
به گزارش مهر، سهمیه جدید کاروان ورزش ایران برای حضور در سی و دومین دوره بازی‌های المپیک تابستانی توسط تیم‌ملی والیبال به دست آمد.
والیبال دومین رشته تیمی به حساب می‌آید که برای المپیک سال آینده کسب سهمیه کرده است. پیش از این بسکتبال به‌عنوان نخستین رشته تیمی، از حضور در جام جهانی برای این بازی‌ها کسب سهمیه کرده بود.
بدین ترتیب تا به امروز حضور 2 رشته تیمی در المپیک توکیو قطعی شده تا رکوردی در تاریخ ورزش ایران ثبت شود، زیرا این برای نخستین‌بار است که کاروان ورزش ایران با بیش از یک رشته تیمی در المپیک حاضر خواهد شد.
با سهمیه‌ای که اکنون توسط تیم‌ملی والیبال به دست آمده، مجموع سهمیه‌های کاروان ایران به ۴۱ سهمیه ارتقا پیدا کرد. این تعداد سهمیه شامل ۳۷ سهمیه در بخش مردان و ۴ سهمیه در بخش بانوان است.
 کولاکوویچ: خوشحالم که
روی نیمکت ایران نشسته‌ام
سرمربی تیم‌ملی والیبال ایران از حضورش روی نیمکت تیم ایران ابراز خوشحالی کرد.
ایگور ‌کولاکوویچ پس از پیروزی 3 بر صفر مقابل چین و کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۰ توکیو، در جمع خبرنگاران گفت: اول از همه، مایلم بگویم که ما خوشحالیم چون در المپیک حضور خواهیم داشت، برای مدت طولانی زیر فشار زیاد تمرین و بازی کردیم چون همه در ایران انتظار داشتند ما به المپیک صعود کنیم.
وی ادامه داد: شخصا خیلی درباره مشکلاتی مانند مصدومیت بازیکنانم صحبت نکردم، اما در پایان خوشحالم چون روی نیمکت این تیم نشستم.
سرمربی تیم‌ملی والیبال ایران در ادامه صحبت‌های خود با تمجید از سروقامتان ایران اظهار کرد: بازیکنان تیم ایران خیلی خوب بازی می‌کنند تا نشان دهند ما به عنوان نماینده آسیا لایق بازی در المپیک ۲۰۲۰ توکیو هستیم.
 ۱۲ تیم والیبال حاضر در المپیک مشخص شدند
پس از پایان رقابت‌های انتخابی المپیک، تکلیف ۱۲ تیم حاضر در توکیو مشخص شد.
آخرین مرحله والیبال انتخابی المپیک ۲۰۲۰ به پایان رسید و در پایان تیم‌ملی والیبال ایران از قاره آسیا جواز حضور در المپیک را کسب کرد.
رقابت‌های انتخابی المپیک امسال در 2 مرحله برگزار شد. در مرحله نخست تیم‌ها در ۶ گروه 4 تیمی با یکدیگر رقابت کردند که در پایان، تیم‌های نخست هر گروه به صورت مستقیم راهی المپیک شدند. در مرحله دوم نیز مسابقات به صورت قاره‌ای برگزار شد تا قهرمان هر قاره جواز حضور در المپیک را به دست آورد.
تیم‌ملی ژاپن نیز که میزبانی مسابقات المپیک را برعهده دارد، به همراه ۱۱ تیم در مسابقات شرکت خواهد کرد.
به این ترتیب تیم‌های ژاپن، برزیل، ایتالیا، لهستان، آرژانتین، آمریکا، روسیه، تونس، فرانسه، ایران، ونزوئلا و کانادا ۱۲ تیم حاضر در المپیک توکیو خواهند بود.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com