ttttt1405-05-221405-06-01bool(false) 1405-05-221405-06-01bool(false) 1405-05-221405-06-01bool(false) 1405-05-221405-06-01bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 1 شهريور 1405 - شماره علوم
 


امروز : يكشنبه ، 1 شهريور 1405

Today : Sun, August 23, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  108521 تاریخ انتشار:  1399-02-25 - 09:09 تعداد بازدید:  239
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

تعیین تکلیف ادارات ورزش شهرستان‌ها تا 15 خرداد

ورزشی

 وضعیت اداره ورزش و جوانان شهرستان‌ها تا 15 خردادماه تعیین تکلیف خواهند شد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان با اعلام این مطلب گفت: کم‌کاری و ضعف را در شهرستان‌ها نمی‌پذیریم و تا 15 خرداد رؤسای ضعیف و ناکارآمد را جابه‌جا خواهیم کرد.
محسن جهانشیر با اشاره به اینکه چند شهرستان بدون رئیس هستند، افزود: در روزهای گذشته برخی شهرستان‌ها همچون ملایر رئیس خود را شناخت و در تلاش هستیم تا 15 خرداد مابقی شهرستان‌ها را نیز تعیین تکلیف کنیم.
وی با اشاره به المپیاد استعدادیابی گفت: سال گذشته برخلاف کسب مدال بیشتر نتوانستیم جایگاه مناسبی در کشور داشته باشیم و امیدوارم که امسال با برنامه‌ریزی و تلاش هیأت‌ها موفق عمل کنیم.
جهانشیر با تمجید از هیأت دوومیدانی گفت: این هیأت عملکرد خوبی داشت و مسعود بنوان زحمات زیادی را متحمل می‌شود و استعدادهای خوبی را بارور کردند.
وی افزود: امسال تفاهم‌نامه‌ای با آموزش و پرورش داشتیم و مقرر شد که المپیادهای استعدادیابی را یک کاسه کرده و در یک قالب برگزار کنیم و از موازی کاری پرهیز کنیم.
جهانشیر با اشاره به پشتوانه‌سازی در ورزش گفت: باید جای قهرمانان را پر کنیم و با کمک هیأت‌ها در تلاش هستیم تا استعدادها را شکوفا کرده و آنها را جایگزین قهرمانان خود کنیم. وی با اظهار تأسف از فعالیت قهرمانان در سایر استان‌ها گفت: باید شرایطی فراهم کنیم تا قهرمانان استان با نام همدان در میادین افتخار کسب کنند و با جذب و حمایت آنها مانع از کوچ قهرمانان خواهیم شد.
مدیر کل ورزش و جوانان استان با تمجید از هیأت کشتی، حضور در لیگ برتر کشتی را یک فرصت برشمرد و گفت: حضور در لیگ می‌تواند برای استان اعتبار کسب کند و چهره‌های شاخص استان در این رقابت‌ها آبدیده شوند.
وی با انتقاد از نگاه بسته برخی مربیان کشتی گفت: باید در ورزش دیدِ بازی داشت و در رقابت‌های مهم با قدرت شرکت کرد.
جهانشیر با اشاره به مشکلات هیأت بوکس گفت: مشکلات بوکس ریشه در درون خانواده خود دارد و برخی دوستان برای این هیأت حاشیه درست می‌کنند.
وی افزود: متأسفانه در این مشکلات یکی از اعضای فدراسیون نیز آتش‌بیار معرکه است و دوست دارد نیروی موردنظر خود را به هیأت بوکس تحمیل کند. ما بارها خواهان انتخابات این هیأت شدیم اما دوستان مانع‌تراشی می‌کنند.
جهانشیر به توان بالای بانوان استان در ورزش اشاره کرد و گفت: خوشبختانه بانوان ورزش استان دست‌آوردهای خوبی دارند و مدال‌های خوش‌رنگی را کسب کرده‌اند.
وی افزود: البته موانعی برای فعالیت بانوان هست که در صدد رفع آنها هستیم و حمایت کامل خود را از ورزش بانوان داریم.
رئیس دستگاه ورزش به ساخت مجموعه‌های بانوان در شهرستان‌ها اشاره کرد و گفت: در همه شهرهای استان مجموعه ورزش بانوان را ساختیم که بیشتر آنها به بهره‌برداری رسیده است و بانوان با فراغ بال می‌توانند در این اماکن ورزش کنند.
وی افزود: متأسفانه بانوان از این اماکن به‌طور کامل بهره‌ نمی‌برند و ما خواهان مشارکت بیشتر آنها هستیم و متصدیان این اماکن برای کسب درآمد مجبورند سانس‌های خالی را در اختیار مردان قرار دهند.
جهانشیر در خاتمه به حمایت از ورزش بانوان تأکید کرد و افزود: بانوان ورزشکار در سلامتی فرزندان جامعه نقش پررنگی دارند و برای ارتقای جایگاه آنها از هیچ کمکی دریغ نخواهیم کرد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com