ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 29 شهريور 1405 - شماره 5514
 


امروز : دوشنبه ، 30 شهريور 1405

Today : Sun, September 20, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  139364 تاریخ انتشار:  1403-06-06 - 09:42 تعداد بازدید:  192
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

سوارکار همدانی قهرمان رنگینگ جهانی سوارکاری شد

ورزشی

 

 همدان مستعد توسعه صنعت اسب است
 

در رقابت‌های بین‌المللی
 Fei Jumping World Challenge ۲۰۲۴ علیرضا بختیاری، سوارکار همدانی قهرمان رنگینگ جهانی سوارکاری شد.

علیرضا بختیاری با اسب اینفرنو از همدان بدون خطا و زمان 18/109 ثانیه بر سکوی قهرمانی این رقابت‌ها ایستاد.

ابراهیم اشموئیل با اسب فادلهید از تهران با ۲ خطا و زمان 11/126 ثانیه و امیررضا سوری با اسب کنکورد از کرمان با ۴ خطا و زمان 08/121ثانیه در رده‌های دوم و سوم ایستادند.

این مسابقات به سوارکاران این امکان را می‌دهد که بدون نیاز به سفر به کشور‌های دیگر، در رقابت‌های بین‌المللی شرکت کنند و امتیازات خود را در رنکینگ جهانی ارتقا دهند.

 همدان مستعد توسعه صنعت اسب است

ناظر هنگ‌کنگی فدراسیون جهانی سوارکاری گفت: همدان با داشتن زیرساخت‌های مناسب و علاقمندان پرشمار، مستعد توسعه و رونق صنعت اسب و سوارکاری است.
"والوو چانگ" که برای نظارت بر مسابقات رنکینگ‌جهانی به همدان سفر کرده بود، به ایرنا افزود: از حضور در این شهر تاریخی لذت بردم به خصوص اینکه شاهد استقبال چشمگیر از مسابقات رنکینگ ‌جهانی بودم.

وی بیان کرد: همدان زیرساخت‌های خوبی برای توسعه ورزش سوارکاری دارد ضمن اینکه سوارکاران ماهری در این استان هستند که می‌توانند به پیشرفت خود کمک شایانی داشته باشند.

چانگ اضافه کرد: از باشگاه‌های سوارکاری بازدید کردم و در کنار دیدن مسابقات رنکینگ جهانی، امکانات آنها را نیز مورد ارزیابی قرار دادم.

 لازمه برندسازی در این رشته پرورش اسب اصیل ایرانی است

رئیس فدراسیون سوارکاری کشور گفت: برای برندسازی و ارزآوری در این رشته ورزشی، باید به سمت تولید وپرورش اسب‌های اصیل ایرانی برویم.

محمد کاظمیان در حاشیه برگزاری مجمع سالیانه هیأت سوارکاری استان همدان در گفت وگو با ایرنا اظهار کرد: باید این فرهنگ نهادینه شود که اسب فقط برای تفریح و ورزش نیست و یک صنعت پولساز برای کشور است.

وی اضافه کرد: هم‌اکنون با کمک نهادهای مرتبط همچون مؤسسه تحقیقات علوم دامی و مرکز اصلاح نژاد دام در حال تدوین برنامه‌هایی هستیم که اسب‌های ورزشی با برند ایرانی تولید کنیم.

وی اضافه کرد: در این برنامه به دنبال ترکیب نژادهای اصیل و اصلاح آنها هستیم تا اسب‌هایی برای رشته‌های مختلف سوارکاری را پرورش و در آینده به سایر کشورها صادر کنیم.

وی بیان کرد: تولید اسب‌های خالص ایرانی هر چند به سرعت تحقق نمی‌یابد اما با حمایت از تولید و پرورش‌دهندگان اسب در کشور می‌توانیم به این هدف رسیده و برای کشورمان تولید ارز کنیم.

کاظمیان چشم‌انداز فدراسیون سوارکاری را کسب سهمیه المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۸ لس آنجلس و رسیدن به مدال‌های بین‌المللی دانست و یادآور شد: بازی‌های آسیایی نیز جزو برنامه‌های مهم فدراسیون است.

وی رونق اسب دوانی را جزو برنامه‌های اصلی فدراسیون دانست و گفت: با تشکیل شورای راهبردی با کمک از افراد متخصص و نخبه‌های دانشگاهی مرتبط، به دنبال همسوسازی مسابقات این رشته براساس قوانین فدراسیون جهانی هستیم.

وی با تکذیب آمارهای اعلام شده تعداد اسب و سوارکار در گذشته گفت: هیچ آمار دقیقی در اختیار نداریم و هم اکنون در حال ایجاد بانک اطلاعاتی هستیم.

ناظر فدراسیون جهانی سوارکاری خاطرنشان کرد: سوارکاران همدانی می‌توانند در صورت حمایت بهتر جایگاه جهانی خود را ارتقاء بدهند ضمن اینکه سایر سوارکاران شرکت‌کننده نیز وضعیت خوبی داشتند.

وی افزود: مسابقات رنکینگ جهانی از سطح خوبی برخوردار بود و رضایت کامل داشتم و انتظار می‌رود نظیر چنین میزبانی‌ها در سطح بین‌المللی در کشور ایران برگزار شود.

وی با قدردانی از میهمان‌نوازی همدانی‌ها در مدت حضورش در این شهر گفت: همدان را شهری زیبا، تاریخی و گردشگری دیدم و به نظرم بیشتر نیاز به تبلیغ دارد.

گفتنی است؛ علی حقیقی مدیرکل ورزش وجوانان استان همدان در حاشیه برگزاری مسابقات رنکینگ جهانی سوارکاری از والوو چانگ ناظر فدراسیون جهانی به مناسبت روز همدان تقدیر کرد. مربیان همدانی در تیم ملی از کشتی‌گیران پیشی گرفتند.

این رقابت‌ها با حضور ۱۸سوار کار از ۶ استان، در 3دور به میزبانی همدان برگزار شد.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com