ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
سه شنبه - 20 مرداد 1405 - شماره 5483
 


امروز : پنجشنبه ، 22 مرداد 1405

Today : Thu, August 13, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  142862 تاریخ انتشار:  1404-02-14 - 13:07 تعداد بازدید:  180
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

نبرد برای بقا

نویسنده : فاطمه عباسیان

ورزشی


 آخرین مسابقه دور برگشت رقابت‌های لیگ دسته دوم فوتبال کشور امروز در حالی برگزار می‌شود که تیم‌های پاس و آریان نمایندگان استان همدان برای بقا می‌جنگند و از این ۲ تیم به‌طور قطع یک تیم حذف خواهد شد. اگر خوشبینانه به بازی‌های امروز نگاه کنیم، در نهایت شاید فقط پاس در لیگ ۲ ماندگار شود که البته بازی سختی در مقابل فردوسی مشهد که این تیم نیز برای بقا تلاش می‌کند، خواهد داشت.

پاس در شرایطی امسال گام به مسابقات گذاشت که نه تنها در نتیجه‌گیری ناکام ماند، بلکه دستخوش حواشی بسیاری شد تا جایی که به تغییر مدیر باشگاه و کادر فنی انجامید.

خروج محمد آرتیمانی که سال‌ها در این تیم مسئولیت داشت و سپردن مدیریت باشگاه به حمید عابری منصور هم نتوانست تا به اینجا تغییری در نتیجه‌گیری این تیم داشته باشد.

پاس تا نیم فصل نخست تنها ۲ برد داشت و با ۳ تساوی و ۸ باخت یکی از بدترین نیم فصل‌های خود را در این سال‌ها سپری کرد. سهم هادی گل‌محمدی، سرمربی پیشین پاس، از این ناکامی همان ۳ برد، ۳ تساوی و ۷ باخت بود.

پس از کسب نتایج ضعیف، رضا جباری به عنوان سرمربی پاسی‌ها ادامه فصل را بر عهده گرفت تا روند ناکامی‌های پاس ادامه داشته باشد، تا جایی‌که در نیم فصل دوم نیز جباری با کسب نتایج ضعیف نتوانست وضعیت پاس را در جدول بهبود ببخشد.

تیم پاس همدان در طول یک فصل تا هفته ۲۵ با کسب ۶ برد، ۹ تساوی، ۱۰ باخت و کسب ۲۷ امتیاز و قرار گرفتن در رده ۱۰ جدول نتایج قابل قبولی را کسب نکرده است. این نتایج در حالی‌ست که با ۱۸ گل زده و ۲۳ گل خورده و تفاضل منفی ۵، یکی از ضعیف‌ترین تیم‌ها در لیگ ۲ بوده است.

این تیم با ۱۸ گل زده در ۲۵ بازی جزو ضعیف‌ترین خط حمله‌های لیگ را در نیم فصل به خود اختصاص داده است و خط دفاعی ضعیفی را به نمایش گذاشت. پاسی‌ها جزو تیم‌هایی بودند که بیشترین شکست را در این فصل تجربه کردند و کمترین برد را همراه با ۳ تیم دیگر انتهای جدول به ثبت رساندند.

 آرین دور و دورتر از لیگ ۲ شد

آرین همدان نیز که وضعیت مشابه و بدتری نسبت به پاس همدان دارد، منتظر معجزه برای بقا در لیگ است که حتی روی کاغذ نیز بعید است که چنین اتفاقی رخ دهد.
آرین که تا اوسط فصل در ملایر توپ می‌زد، پس از چالش‌های شکل‌گرفته به همدان منتقل شد و درگیر مشکلات فراوان و سردرگمی بود.

این تیم با ۲۵ بازی و کسب ۵ برد، کمترین میزان برد را در بین ۱۴ تیم کسب کرده است. همچنین با کسب ۹ مساوی و ۱۱ باخت، وضعیت خوبی در جدول ندارد. آرین با ۲۳ گل زده و ۳۶ گل خورده و تفاضل منفی ۱۳، جزو دو تیم انتهای جدول می‌باشد.

در مجموع، هر ۲ تیم پاس و آرین ملایر که از ابتدای فصل دچار مشکلات مالی و زیرساختی بودند، حالا شاید روی کاغذ این معجزه شکل بگیرد و یکی از این تیم‌ها در لیگ ۲ بماند.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com