ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 29 شهريور 1405 - شماره 5514
 


امروز : دوشنبه ، 30 شهريور 1405

Today : Mon, September 21, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  126798 تاریخ انتشار:  1401-07-02 - 19:24 تعداد بازدید:  400
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

اخبار ورزشی استان همدان:
شیما صفایی مسافر جهانی شد

ورزشی


شیما صفایی مسافر جهانی شد
فاطمه عباسیان
  بازیکن ملی‌پوش تنیس روی میز استان مسافر مسابقات جهانی تنیس روی میز شد.
تیم ملی تنیس روی میز بانوان کشور برای حضور در مسابقات جهانی انتخاب شدند و شیما صفائی نابعه تنیس روی میز استان به همراه ندا شهسواری، مهشید اشتری، پریناز حاجیلو و الناز رحیمی به عضویت تیم ملی کشورمان درآمدند و اکنون در اردوی آماده سازی به سر می‌برد این اردو که از 20 شهریور ماه آغاز شده بود تا چهارم مهرماه ادامه دارد و سپس تیم راهی چین میزبان مسابقات جهانی خواهد شد. در رقابت‌های جهانی 31 تیم شرکت دارند که تیم ایران در رنکینگ جهانی در رده بیست‌ونهم قرار دارد و این باعث شده تا تیم ملی ایران در سیدچهار قرار بگیرد و در هر گروهی که باشد 3 تیم بالاتر از ایران قرار دارند و کسب نتایج سخت خواهد بود که امیداریم تیم ملی و شیما صفائی نتایج لازم را در این رقابت‌ها کسب کنند.
مسابقات جهانی تنیس روی میز از 4 لغایت 10 مهر ماه در شهرچنگ دو کشور چین با حضور 31 تیم برگزار می‌شود.



کوراش کاران برتر بانوان استان همدان معرفی شدند
 مسابقات انتخابی و تمرین مشترک ۲۷ نفر کوراش کار استان برای حضور پر قدرت در مسابقات انتخابی تیم ملی کشور در همدان برگزار شد.
برگزاری تمرین مشترک اعضا تیم کوراش بانوان استان همدان برای حضور در مسابقات انتخاب تیم ملی و قهرمانی کشور با حضور ورزشکارانی از ملایر، نهاوند، همدان و بهار برگزار شد.
در مسابقات انتخابی استان در وزن 48-کیلوگرم لیلا سیاهوشی، در وزن ۵۲- کیلوگرم سما کرمعلی، در وزن ۵۷-کیلوگرم مبینا عزیزی ، در وزن 63- کیلوگرم ترانه امرایی؛ در وزن ۷۸-کیلوگرم زینب جلالوند؛ در وزن ۸۷-کیلوگرم صباکرمعلی و شیدا کیانی برابر حریفان به برتری رسیدند و سهمیه حضور در مسابقات انتخابی تیم ملی را بدست آوردند. مسابقات کشوری ۲۰الی ۲۱مهرماه برگزار می شود و تیم استان همدان به سرمربیگری مژگان کولیوند در مسابقات حاضر می شود.


مسابقات پلانک در رزن
 بمناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس یکدوره مسابقات پلانک ویژه آقایان در رده سنی آزاد با حضور ۴۵ نفر شرکت کننده در باشگاه هیربد نوین شهرستان رزن برگزار شد.این مسابقات با هدف افزایش شور و نشاط اجتماعی و ایجاد رقابت سالم بین آقایان برگزار و در نهایت سبحان قنبری تاج با رکورد ۱۳ دقیقه ۳۰ ثانیه با ۱۱ سال سن توانست رکورد دار این دوره از مسابقات گردد و با اهدای حکم و جایزه نقدی از این ورزشکار خوش آتیه تقدیر به عمل آمد.



همایش ورزش صبحگاهی در همدان
 همایش ورزش صبحگاهی به مناسبت هفته دفاع مقدس در میدان قائم همدان برگزار شد. به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس همایش ورزش صبحگاهی با حضور بیش از 100 نفر از ورزشکاران ایستگاه‌های ورزش صبحگاهی همدان در میدان قائم همدان برگزار شد.در این مراسم که با حضور مدیرکل و معاون ورزش و جوانان، سرپرست هیأت همگانی استان و برخی روسای هیأت ها و ورزشکاران برگزار شد ورزشکاران زیر نظر مربیان رشته همگانی به ورزش صبحگاهی پرداختند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com