| دوشنبه - 2 شهريور 1405 - شماره 5493 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
کد مطلب: 114514 |
تاریخ انتشار: 1399-09-30 - 09:50 |
تعداد بازدید: 315 |
|
|
|
|

اولسان کره جنوبی قهرمان آسیا شد
ورزشی
پرسپولیس با شکست برابر اولسان هیوندای از رسیدن به مقام قهرمانی لیگ قهرمانان آسیا بازماند تا برای دومین بار در 3 سال اخیر رؤیای قهرمانی این تیم تعبیر نشود.
به گزارش تسنیم، تیم فوتبال پرسپولیس ایران در دیدار فینال لیگ قهرمانان آسیا از ساعت 15:30 روز گذشته در ورزشگاه الجنوب قطر به مصاف اولسان هیوندای کرهجنوبی رفت و با شکست 2 بر یک برابر حریف خود نتوانست قهرمان شود. هر 2 گل اولسان پس از بازبینی صحنه توسط داور و به وسیله کمک داور ویدئویی (VAR) و از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید.
در صحنه گل دوم مهدی شیری اشتباهی عجیب مرتکب شد و توپ را با دست در محوطه جریمه زد تا پرسپولیس در فینال لیگ قهرمانان آسیا درگیر سندروم دست بیقرار و VAR شود.
در این دیدار مهدی عبدی در دقیقه 45 پرسپولیس را پیش انداخت اما در ادامه جونیور نگرائو در دقیقه 4+45 و 55 دو گل اولسان را از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند تا تیم کرهای به مقام قهرمانی لیگ قهرمانان آسیا برسد.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
|
|
 |
|
|
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام
بلامانع است.
|
|
|
روزنامه همدان پیام (
اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي،
سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول:
نصرت ا... طاقتي احسن
-
سردبير: يدا... طاقتي
احسن
نشاني: همدان، خيابان
شريعتي، ابتداي خيابان مهديه،
ساختمان پيام
تلفن: 8264433
(0811)
- فکس: 8285048
(0811) - سازمان
نیازمندی: 8264400
(0811) - ايميل:
info@hamedanpayam.com |
|