ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
شنبه - 31 مرداد 1405 - شماره 5490
 


امروز : يكشنبه ، 1 شهريور 1405

Today : Sun, August 23, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  101663 تاریخ انتشار:  1398-08-23 - 12:21 تعداد بازدید:  223
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

در لیگ دسته سوم کشور
امیدهای شهرداری مریانج برای بقا رنگ باخت

ورزشی

شهرداری مریانج یک- شهروند رامسر یک
گل: مرتضی نجار زاده( 13) برای شهرداری وابراهیم رضازاده(39) برای شهروند
اخطار: حسین زرین چنگ،میثم خلیلی،پوریاعظیمی،علی الماسی(محمود الماسی ومحسن پشوتن مربیان) از شهرداریومجتبی رمضانی،محمد محمدی ومحمد ملا حسینی از شهروند
داوران: جواد نصرالهی،رضا اسکندری ومحسن محمدی
تیم شهرداری: مهران رحمانی،علی الماسیفمحمد رضا ورمزیار،میثم خلیلی،حسین زرین چنگ،ایمان بیات(محمدپورشفاییان55)،مرتضی نجارزاده(شاهین رفیعی زاده72)،مهدی زارعی،پوریا عظیمی،وحید صفایی وحامد میرزایی
سرمربی: محمود الماسی
تیم شهروند: محمد محمدی،مجتبی رمضانی،رضا عدالت پناه،ابراهیم رضا زاده،محسن رستمی،مهدی بهروزی،حسین حبیبی،محمد ملا حسینی(حسین گوهری36)،بهنام علیزاده(امیرحسین صفری46)(پارساعبدالکریمی85) واحمد عظیمی
سرمربی: امید رستمیان
همدان ورزشگاه شهیدحاج بابایی شهر مریانج هفته یازدهم مسابقات لیگ دسته سوم کشور
هفته یازدهم مسابقات لیگ دسته سوم کشور روز گذشته با انجام چند دیدار در گروه دوم دنبال شد که در یکی از این مسابقات تیم شهرداری مریانج میزبان شهروند رامسر بود .شهرداری که برای بقا در لسگ محکوم به پیروزی است بازی را هجومی آغاز کرد واز همان دقاق اولیه بر توپ ومیدان حاکم شد.بازیکنان شهرداری پس از چند حمله در دقیقه 13 بازی رسرانجام مزد حملات خود را گرفت ومرتضی نجار زاده نخستین گل را وارد دروازه تیم شهروند ساری کرد.
پس از این گل شاگردان محمود الماسی دست از حمله برنداشتند وچند بار تایک قدمی گل رفتند اما مهاجمان این تیم موفق به گلزنی نشدند وچند فرصت تک به تک را از دست دادند.در دقایق پایانی نیمه اول عطش شهرداری فروکش کرد وشهروند رامسر فرصت پیدا کرد تا در تک حمله خود به گل مساوی برسد در دقیقه 39 بازی ابراهیم رضا زاده گل مساوی را به ثمر رساند تا نیمه نخست یک بر یک تمام شود.
شهرداری مریانج نیمه دوم را نیز هجومی آغاز کرد وتلاش کرد تا به گل برتری دست یابد بازیکنان این تیم کاملا نبض بازی را در دست داشتند وبارها تا آستانه فتح دروازه حریف پیش رفتند.تیم شهروند رامسر نیز چشم به ضد حملات داشت وسعی داشت با توپ های بلند به دروازه شهرداری برسد.در اواسط نیمه دوم بازی متعادل شد وتوپ بیشتر در میانه میدان بین بازیکنان دو تیم ردوبدل شد.شهرداری که در نیمه نخست می‌توانست تعداد گل‌های خود را افزایش دهد که آن را از دست داد.
در دقایق پایانی بازی رنگ خشونت گرفت وداور بارها با کارتهای رنگی خود بازیکنان ومربیان را جریمه کرد محمود الماسی ومحسن پشوتن مربیان شهرداری مریانج بدلبل اعتراض به قضاوت داور اخطار گرفتند.وسرانجام این بازی پر برخورد وجنجالی با نتیجه یک بر یک مساوی تمام شد وشهرداری با این تساوی امیدهایش برای بقا در لیگ کم رنگ شد.
در سایر دیدارهای این هفته آبیدر سنندج مقابل میهمان خود یک بر یک متوقف شد،سولدوز نقده با ستاره کاسپین بابل بدون گل مساوی کرد،فرهنگ البرز با 6 گل آریونجم تهران را در هم کوبید وتیم ذوب فلزات بهار نیز از حضور مقابل دماوند آما خود داری کرد و3 بر صفر بازنده شد تا پرونده انصراف این تیم به کمیته انضباطی برود واحتمالا با جرایم ومحرومیت‌های سنگینی مجازات شود واحتمال اینکه دو رده سقوط کند زیاد است که اگه چنین شود به دسته اول استان نزول خواهد کرد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com