| پنجشنبه - 15 مرداد 1405 - شماره 5479-D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
کد مطلب: 130157 |
تاریخ انتشار: 1401-11-18 - 17:06 |
تعداد بازدید: 842 |
|
|
|
|

شهردار نهاوند در نمایشگاه بین المللی گردشگری
نویسنده : مریم مقدم
گردشگری
شهردار نهاوند در نمایشگاه صنایع دستی و گردشگری که با حضور 30 استان و ۲۰۰ شرکت فعال صنعت گردشگری از ۴۷ کشور جهان امروز صبح کار خود را آغاز کرده است،گفت: نهاوند پیشنه تاریخی متنوع، متغیر و پرباری دارد ولی عملاً پیشنه تاریخی با این زیرساختها به ایران معرفی نشده است و نیاز به معرفی دارد.
به گزارش خبرنگار همدانپیام؛ مجید یوسفی نوید با ارایه فرصتهای سرمایه گذاری شهرستان نهاوند گفت؛ نهاوند هم زیرساختهای تاریخی و هم زیرساخت طبیعی بینظیری دارد آب و هوای خاص معتدل بدون شرجی دارد باغات فراوانی و سرابهای خاصی که میزبان مسافران شهرهای جنوبی کشور از جمله اهواز و آبادان و جنوب است.
به گفته یوسفی نوید، نهاوند به عنوان یک پایگاه شناخته نشده است و حتی در استان هم غالباً به خاطر مسیری که دارند به نهاوند سفر نکردهاند.
شهری که حتی از نظر داشتن مراکز اقامتی برای اسکان مسافر فقیر است که البته ابتدای امسال یک مهمانسرای را توسط شهرداری را راهاندازی کردیم .
در حوزه گردشگری و اقامتی به هر عنوانی مشکلاتی از سالهای پیش هست پیگیری میکنیم که حل شود .
وی موضوع سوم را بحث سیمای شهری عنوان کرد و گفت؛ شهر باید زیبا و نمای درخوری داشته باشد که در حوزه زیرساختها در یکسال گذشته ورود پیدا کردیم ما واحد زیباسازی در شهر نهاوند نداشتیم که راهاندازی کردیم خیلی از معابر خاکی بود آنها را آسفالت کردیم و سیما و منظر ورود پیدا کردیم.
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
|
|
 |
|
|
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام
بلامانع است.
|
|
|
روزنامه همدان پیام (
اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي،
سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول:
نصرت ا... طاقتي احسن
-
سردبير: يدا... طاقتي
احسن
نشاني: همدان، خيابان
شريعتي، ابتداي خيابان مهديه،
ساختمان پيام
تلفن: 8264433
(0811)
- فکس: 8285048
(0811) - سازمان
نیازمندی: 8264400
(0811) - ايميل:
info@hamedanpayam.com |
|