ttttt1405-05-051405-05-15bool(false) 1405-05-051405-05-15bool(false) 1405-05-051405-05-15bool(false) 1405-05-051405-05-15bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 15 مرداد 1405 - شماره 5479-D
 


امروز : پنجشنبه ، 15 مرداد 1405

Today : Thu, August 6, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  105682 تاریخ انتشار:  1398-11-19 - 11:32 تعداد بازدید:  254
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

بزرگ‌ترین رویداد گردشگری کشور در راه است

گردشگری


 سیزدهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع‌دستی تهران از تاریخ 23 لغایت 26 بهمن‌ماه جاری برگزار خواهد شد.
مدیرکل میراث فرهنگی همدان با‌عنوان این خبر گفت: نمایشگاه گردشگری امسال در فضایی برگزار می‌شود که صنعت گردشگری متأثر از التهابات و اتفاقات تلخ اخیر قرار دارد؛ اما این رویداد بین‌المللی می‌تواند بار دیگر با انعکاس استقبال عمومی هموطنان و نیز بخش‌های تخصصی داخلی و خارجی، ایران را به‌عنوان مقصدی امن به جهانیان معرفی کند.
علی مالمیر افزود: امسال نیز میراث فرهنگی همدان با‌همراهی برخی فعالان و بخش‌های خصوصی گردشگری در این رویداد حضور خواهد داشت.
مالمیر با بیان اینکه گردهم آوردن ظرفیت‌های متنوع صنعت گردشگری در قالب نمایشگاه به منظور بهره‌مندی ذی‌نفعان و ایجاد نشاط اجتماعی برای جامعه محلی از تعهدات و مسئولیت اجتماعی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به‌شمار می‌آید؛ افزود: در این راستا به‌منظور پیش‌رو بودن ایام نوروز 99 و نیز احتمال سفر بالغ بر 70 درصد هموطنان، تهیه و ارائه بسته‌های سفر متنوع و متناسب با این ایام در دستور کار فعالان بخش خصوصی اعم از دفاتر خدمات مسافرتی، مراکز اقامتی و پذیرایی و نیز سایر حوزه‌های مرتبط قرار داده شده است و انتظار می‌رود بخش‌های مذکور با دستی پر تورهای مسافرتی و محصولات گردشگری خود را در قالب بسته‌های تبلیغی، ترغیبی و ترویجی سفر ارائه دهند.
معاون گردشگری کشور نیز در این زمینه گفت: تا‌کنون با استقبال چشمگیر فعالان بخش خصوصی صنعت گردشگری کشور، ادارات کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و نیز بخش بین‌الملل برای مشارکت و حضور در نمایشگاه گردشگری پیش‌رو مواجه بوده‌ایم که این امر نویدبخش برگزاری با‌شکوه این رویداد به‌شمار می‌آید.
تیموری افزود: در کنار ارائه ظرفیت‌های گردشگری کشور، معرفی محصولات صنایع‌دستی، هنرهای سنتی و خوراک نیز از سایر جذابیت‌های سیزدهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع‌دستی پیش‌رو خواهد بود و بی‌شک 4 روز جذاب و متنوع را برای هموطنان ایجاد خواهد کرد.
معاون گردشگری همچنین در این نشست به برپایی برنامه‌های متنوع در حاشیه نمایشگاه گردشگری و صنایع‌دستی پیش‌رو اشاره کرد و گفت: برگزاری کارگاه‌های آموزشی در 3 حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، رونمایی از پروژه‌ها و طرح‌های متنوع از ده‌ها برنامه تخصصی و جذاب حاشیه این رویداد است.
تیموری در پایان از همه فعالان گردشگری در بخش خصوصی، دولتی، ذی‌نفعان این حوزه، انجمن‌ها، صنوف مرتبط و همین‌طور عموم مردم خواست تا هر یک به نوبه خود در اطلاع‌رسانی ایام برگزاری و برنامه‌های نمایشگاه پیش‌رو تلاش کنند تا کلیه هموطنان به‌عنوان جامعه وسیع مخاطبان این رویداد از فرصت ایجاد شده در حوزه گردشگری کشور برخوردار شوند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com