ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 15 مرداد 1405 - شماره 5479-D
 


امروز : جمعه ، 16 مرداد 1405

Today : Fri, August 7, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  111268 تاریخ انتشار:  1399-06-03 - 07:00 تعداد بازدید:  234
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

رئیس کمیسیون اقتصاد شورا:
تأکید بر ساخت اورژانس گردشگری ورودی کرمانشاه

گردشگری


 رئیس کمیسیون اقتصاد، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان ضمن گرامیداشت هفته همدان، اظهار کرد: شهرداری همدان به وظیفه خود برای یادبود این روز خاص، اقدام کرده و به‌گونه‌ای، کم‌کاری مدیران استان و شهرستان را پوشش داد.
به گزارش روابط‌عمومی شورای اسلامی شهر همدان؛ حسین قراباغی در جلسه کمیسیون اقتصاد، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورا ضمن گرامیداشت سالروز میلاد پرشک و نامدار ایران، ابوعلی سینا و روز پزشک به کادر درمانی دلسوز، گفت: تمامی شهرهای کشور دارای روز خاصی هستند که گرامیداشت روز همدان هم می‌بایست به‌صورت رسمی در تقویم کشور قرار گیرد.
وی معتقد است: روز شهر همدان که دارای قدمت تاریخی است، زیبنده نیست که این روز را متفاوت‌تر و پررنگ‌تر از هر سال نبیند.
قراباغی ضمن انتقاد از خاموشی دستگاه‌های اجرایی مرتبط در استان برای برگزاری هفته همدان، گفت: البته مدیران هم مقصر نیستند، زیرا تا زمانی که مدیران بی‌انگیزه فعالیت دارند، آسیب بزرگی را در سطح استان و شهر شاهد خواهیم بود و در حوزه پررنگ‌تر شدن رویدادهای اصلی شهر به‌منظور معرفی این شهر تاریخی، دلسوزی نمی‌کنند و شاهد کم‌کاری هستیم.
رئیس کمیسیون اقتصاد، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای شهر همدان در ادامه با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه همکاری شهرداران شهرهای همدان، کرمانشاه و سنندج با محوریت ایجاد مسیر گردشگری تاریخ‌وتمدن ایران، گفت: با شکل‌گیری مثلت زاگرس‌نشینان، ظرفیت‌های گردشگری ۳ استان به اشتراک گذاشته می‎شود و می‌تواند تبادلات گردشگری را به‌دنبال داشته باشد.
به گفته قراباغی، مدیر ارتباطات کمیسیون ملی یونسکو کشور در تماس تلفنی در جلسه رؤسای سازمان‌های فرهنگی شهرداری‌های کرمانشاه، سنندج و همدان در سنندج از تصمیم این کمیسیون مبنی بر تأسیس دفتر منطقه‌ای غرب کشور در همدان داد.
وی همچنین با اشاره به رونمایی نرم‌افزار زاگرس‌نشینان توسط مؤسسه هنروران -که شرکت همدانی است-، به‌منظور معرفی غرب کشور به‌عنوان مقصد سفر گردشگران، عنوان کرد: این نرم‌افزار باید به‌صرت فراگیرتر و جامع‌تر پیش برود.
قراباغی با توجه به اینکه نمایشگاه اقوام این 3 استان همدان در شهر همدان به‌زودی برپا خواهد شد، گفت: این مهم پیوند 3 شهر را عمیق‌تر می‌کند؛ اما باید در حاشیه نمایشگاه، برنامه‌های مناسبی هم تدارک دیده شود.
رئیس کمیسیون اقتصاد، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای شهر همدان در پایان بر ساخت مرکز اطلاع‌رسانی گردشگری (اورژانس گردشگری) در ورودی همدان- کرمانشاه به‌صورت مناسب همراه با سازه سبک، تأکید کرد و گفت: جانمایی پیشنهادی این مرکز در پارک مقابل اتاق بازرگانی، مناسب‌تر است که به‎رغم هویت‎بخشی به شهر، به ورودی‌ها خدمات داده می‎شود.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com